KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KAGAVA_SINDZSI"
A tékozló fiú visszatér Dortmundba! 2014. augusztus 29. 19:03 Két év után visszatér korábbi sikereinek helyszínére, Dortmundba Kagava Sindzsi, a Manchester United 25 éves, japán válogatott támadó középpályása - írják egybehangzó német és angol források.
 
Mourinho le akarta igazolni Kagavát 2013. november 15. 16:21 José Mourinho, a Chelsea menedzsere bevallotta, hogy 2012 nyarán, még a Real Madrid vezetőedzőjeként ő is meg akarta szerezni Sindzsi Kagavát a Borussia Dortmundtól, de mivel a japán támadó középpályás nem akart Mesut Özil cseréje lenni, inkább a Manchester Unitedet választotta. Özil ma már nincs a Realban, Kagava pedig csak szenved az Old Traffordon.
 
A Man. United elcserélné Kagavát Reusra 2013. november 12. 12:22 Angol sajtóértesülések szerint azzal, hogy kiderült, Marco Reus dortmundi szerződésében van megjelölt kivásárlási ár, felélénkült a piac. A fiatal német játékos sokak figyelmét felkeltette, így David Moyes érdeklődését is. A Manchester United menedzsere ugyanis nem elégedett Sindzsi Kagavával, így lecserélné és elcserélné a japán támadó középpályást.
 
MU: Kagava januárban távozni akar 2013. november 4. 11:16 Angol sajtóértesülések szerint Sindzsi Kagava, a Manchester United japán középpályása a januári átigazolási időszakban elhagyná az Old Traffordot, mert megelégelte, hogy nem kap rendszeres játéklehetőséget, ez pedig hatással lehet a világbajnokságon való részvételére is.
 
Kagava a United leggyengébb pontja? 2013. október 17. 11:16 Sindzsa Kagava, a Manchester Untied japán támadó középpályása szerint az, hogy meccshiánnyal küszködik klubcsapatában, erősen kihat válogatottbeli formájára is, mert saját bevallása szerint forma- és edzettségi gondjai érezhetőek voltak a Szerbia és Fehéroroszország elleni barátságos meccseken. A klubjánál viszont továbbra sem biztos, hogy fényes jövő vár rá.
 
"Szabadítsuk ki Kagavát!" 2013. augusztus 29. 09:38 A Borussia Dortmund szurkolói kampányt indítottak a német klub Twitter-oldalán "Szabadítsuk ki Sindzsit!" címmel. Sindzsi Kagava a egy évvel ezelőtt igazolt a Manchester United csapatához, ahol viszont folyamatosan mellőzik, hol sérülésre, hol a gyenge formájára hivatkozva. A drukkerek szeretnék visszahozni a többre hivatott japán támadó középpályást a Bundesligába.
 
A Dortmund megkereste Kagavát! 2013. július 30. 17:21 A Dortmund tett egy próbát korábbi támadója, a japán válogatott Kagava Sindzsi visszacsábítására a Manchester Unitedtől - ezt nem más, mint a sárga-feketék vezetőedzője, Jürgen Klopp ismerte el újságírók előtt.
 
Kagava a legjobb ázsiai légiós 2012. november 29. 19:53 Kagava Sindzsi, a Manchester United japán középpályása nyerte az első alkalommal odaítélt, az Év legjobb külföldön játszó ázsiai labdarúgójának járó díjat.
 
Egy hónapra kidőlt Kagava! 2012. október 26. 13:31 Három-négy hétre le kell mondania a Manchester Unitednek a japán támadó Kagava Sindzsi szolgálatairól, aki a Braga elleni keddi, győztes BL-meccsen (3-2) szenvedett térdsérülést.
 
A brazilokat is meglepné Kagava 2012. október 15. 17:33 Kagava Sindzsi, a Manchested United támadója bízik abban, hogy a franciák után a brazilokat is képes meglepni a vb-selejtezős csoportját toronymagasan vezető japán labdarúgó-válogatott.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu