Kagava a United leggyengébb pontja?

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 17. 11:16
Sindzsa Kagava, a Manchester Untied japán támadó középpályása szerint az, hogy meccshiánnyal küszködik klubcsapatában, erősen kihat válogatottbeli formájára is, mert saját bevallása szerint forma- és edzettségi gondjai érezhetőek voltak a Szerbia és Fehéroroszország elleni barátságos meccseken. A klubjánál viszont továbbra sem biztos, hogy fényes jövő vár rá.


 

Sindzsi Kagava a 2013/2014-es szezonban eddig csak három alkalommal játszott a Manchester United csapatában, de valójában az első szezonjában sem sikerült meggyőznie Sir Alex Fergusont arról, hogy ott a helye a kezdőcsapatban. Eddig a nyáron távozó skót edzőlegenda utódját, David Moyes-t sem tudta levenni a lábáról.

A 24 éves japán támadó középpályás eddig úgy nyilatkozott, hogy az Old Traffordon szeretne tovább fejlődni, de most jelezte, hogy azért mégsem lesz ez így jó. "Ott van az edzettség kérdése, és pesze a hangulat, amikor a hazámért játszhatok" - mondta a játékos.

"Ez az egész más, mint a Unitednél, mert az ember szívesen megy fel a pályára, különösen, ha rendszeresen játszik. Talán azért van mindez, mert mostanában nem vagyok hozzászokva ahhoz, hogy sokat vagyok a pályán, és éppen ezért nem éreztem, hogy alkalmas lennék arra, hogy végigjátsszam ezt a két barátságos meccset a válogatottal."

"Az ilyen nehéz időkben, mint a mostani, nincs más választásom, fejlesztenem kell saját magamat. Erősebbnek érzem magam a Szerbia és a Fehéroroszország elleni barátságos meccsek után, de többet kellene játszanom, mert csapatként is rengeteg dolog áll előttünk."

A játékos szerint a klubnál is mindenkinek foglalkoznia kell a válogatott problémáival, és egyénileg is igyekeznie kell kijavítani azokat. Kagava azonban a MU-nál nagyon kevés játéklehetőségre számíthat a szezonban, így még az is lehet, hogy a Borussia Dortmund szurkolóinak mozgalma jövő nyáron sikerrel jár.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Fellaini végleg kitúrhatja Kagavát
Sindzsi Kagava első szezonja igencsak felemásra sikerült az Old Traffordon, a Manchester Unitedben ugyanis nem tudott olyan meghatározó szerepet betölteni, mint a Borussia Dortmundban. Sőt, Marouane Fellaini nyári érkezése...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
"Szabadítsuk ki Kagavát!"
A Borussia Dortmund szurkolói kampányt indítottak a német klub Twitter-oldalán "Szabadítsuk ki Sindzsit!" címmel. Sindzsi Kagava a egy évvel ezelőtt igazolt a Manchester United csapatához, ahol viszont folyamatosan mellőzik,...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Dortmund megkereste Kagavát!
A Dortmund tett egy próbát korábbi támadója, a japán válogatott Kagava Sindzsi visszacsábítására a Manchester Unitedtől - ezt nem más, mint a sárga-feketék vezetőedzője, Jürgen Klopp ismerte el újságírók előtt....
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: kagava_sindzsi
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu