"Szabadítsuk ki Kagavát!"

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 29. 09:38
A Borussia Dortmund szurkolói kampányt indítottak a német klub Twitter-oldalán "Szabadítsuk ki Sindzsit!" címmel. Sindzsi Kagava a egy évvel ezelőtt igazolt a Manchester United csapatához, ahol viszont folyamatosan mellőzik, hol sérülésre, hol a gyenge formájára hivatkozva. A drukkerek szeretnék visszahozni a többre hivatott japán támadó középpályást a Bundesligába.


 

Sindzsi Kagava egy évvel ezelőtt igazolt az Old Traffordra a Borussia Dortmund csapatától, amellyel két német bajnoki címet (2010/2011, 2011/2012) és egy Német Kupát nyert (2011/2012). A Manchester Uniteddel ugyan angol bajnok lett, de a tavalyi szezon során csak húsz bajnokin kapott lehetőséget, pedig a Norwich City ellen mesterhármast is szerzett.

Sir Alex Ferguson távozása előtt úgy nyilatkozott, hogy a japán támadó középpályás az új szezonban már biztosan jobb lesz, de a jelek szerint a Vörös Ördögök új menedzsere, David Moyes nem nagyon számol vele, pedig a klubnak eddig még nem volt jelentős igazolása a nyáron.

Ezen felbuzsulva a Borussia Dortmund szurkolói kampányt indítottak a Twitteren "Szabadítsuk ki Sindzsit" címmel, hiszen szerintük a 24 éves játékos sokat többet ér annál, minthogy állandóan padoztassák, ráadásul ő maga is mondta, hogy egyszer szeretne visszatérni a Signal Iduna Parkba.

Jürgen Klopp, a BVB edzője erre azt mondta, hogy a visszatérés még nem időszerű. "Ez elég gyors lenne. Sindzsi szerintem még fejlődni szeretne ebben a szezonban a Manchester Unitednél. Ezért nem hiszem, hogy a válasz most más lenne, de jobb félni, mint megijedni."

Címkék: kagava_sindzsi
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu