A Man. United elcserélné Kagavát Reusra

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 12. 12:22
Angol sajtóértesülések szerint azzal, hogy kiderült, Marco Reus dortmundi szerződésében van megjelölt kivásárlási ár, felélénkült a piac. A fiatal német játékos sokak figyelmét felkeltette, így David Moyes érdeklődését is. A Manchester United menedzsere ugyanis nem elégedett Sindzsi Kagavával, így lecserélné és elcserélné a japán támadó középpályást.


 

Azt már a Borussia Dortmund is elismerte, hogy 24 éves támadó középpályásának, Marco Reusnak van szerződés szerint meghatározott kivásárlási ára, de pontos összeget nem mondtak. A sajtó és a piac számításai szerint ez nagyjából 35 millió euró körül lehet.

A The Times értesülései szerint a fiatal támadó középpályás - akinek egyébként 2017 nyaráig szól a szerződése Dortmundba - felkeltette David Moyes érdeklődését is. A Manchester United menedzsere ráadásul beszámítaná cserébe Sindzsi Kagavát is, aki a BVB-től jött, de nem vált be az Old Trafordon.

Ugyanakkor a Jürgen Klopp edző vezette BVB-menedzsment már jelezte a játékosnak, hogy szeretnék megtartani, ezért újratárgyalni a szerződését, kivenni belőle  kivásárlási árat, és cserébe persze magasabb fizetést adni a 17-szeres német válogatott játékosnak.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu