CR9 és 90 millió csábíthatja Rooneyt!

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 17. 09:42
Merj nagyot álmodni! Ez nem áll távol Florentino Pereztől, aki idén nyáron is sokat akar költeni kedvenc csapatának megerősítésére. A Real Madrid elnöke reméli, a következő szezontól ismét összeáll a Manchester United korábbi álompárja, vagyis Cristiano Ronaldo és Wayne Rooney.


Tavaly nyáron már sokan vélték úgy, hogy a spanyol fővárosban végre összeállt az újabb világverő együttes, hiszen sikerült Cristiano Ronaldo, Kaká, Karim Benzema és Xabi Alonso megszerzése is. Aztán az élet úgy hozta, hogy a Real nem ültette át a való világba az álmokat, egyre inkább úgy tűnik, hogy trófea nélkül zár az álomcsapat.

Perez úgy érzi, még lenne mit erősíteni a gárdán, ezért a valenciai David Silva mellett újabb sztárra vetette ki hálóját. Hivatalosan még nem kereste meg a Manchester Unitedet, de szinte bizonyos, a háttérben már zajlik az előkészítés.

Az egyik angol napilap úgy tudja, a Real Madrid menedzsmentje már meg is álmodta a sikerre vezető taktikát. A királyi klub illetékesei tudják jól, a tavaly nyáron a Vörös Ördögöktől megszerzett portugál fenomén, Cristiano Ronaldo kiváló kapcsolatot ápol Wayne Rooneyval.

Ezért a spanyol fővárosban arra ösztökélik a 2008-as aranylabdást, hogy győzze meg haverját, Madrid az ideális hely a számára. Persze Cristiano Ronaldo mellett az anyagiak is döntő szerepet játszhatnak az angol támadó klubcseréjében. A Realnál úgy vélik, 90 millió fontot is megérne Wazza, ennyit fizetnének az MU-nak. A futballista bére pedig heti 250 euer font lenne…Őrület!!!

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Capello vezeti majd a Rooney-féle Realt?
Újabb szenzációs átigazolásra készül a Real Madrid! A Sun információi szerint a királyi gárda megalomán elnöke, Florentino Pérez 150 millió (!) fontos ajánlatot készül tenni Wayne Rooneyért a Manchester Unitednek. De ezzel még...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Real: licit Rooney-ra, CR9 az MU-ban?
Ez lenne az igazi szenzáció az átigazolási piacon: Wayne Rooney a Real Madridhoz kerülne, míg Cristiano Ronaldo visszatérne a Manchester Unitedbe! Mindkét szerződés bombát robbantana, a spanyol és az angol média azonban lát...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ez komoly?! Rooney kellene a Realnak!
Ha viccesen akarjuk megközelíteni a legfrissebb ibériai médiaértesülést, akkor azt írhatjuk, a Real Madrid fiókcsapatának tartja a Manchester Unitedet. A Sport című napilap ugyanis azt írja, hogy az újabb Bajnokok Ligája-fiaskó...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu