Ez komoly?! Rooney kellene a Realnak!

Szerző: shLétrehozva: 2010. március 12. 10:06
Ha viccesen akarjuk megközelíteni a legfrissebb ibériai médiaértesülést, akkor azt írhatjuk, a Real Madrid fiókcsapatának tartja a Manchester Unitedet. A Sport című napilap ugyanis azt írja, hogy az újabb Bajnokok Ligája-fiaskó után Florentino Perez ismét az Old Traffordról kívánja megerősíteni együttesét. A megalomániás madridi elnök ugyanis úgy véli, Wayne Rooney elmarható Angliából, hogy a következő szezontól már a Santiago Bernabeu Stadion közönségét boldogíthassa!


David Beckham, Ruud Van Nistelrooy, Gabriel Heinze és Cristiano Ronaldo is a ManU-ból igazolt a királyi klubhoz és egyikük sem lett sikeresebb Madridban, mint Angliában. Az angol, a holland és az argentin klasszis már új klubban szerepel, a portugál fenomén esetében azonban még fordulhat a kocka. Igaz, első idényében már biztosan nem lesz jobb, mint az Old Traffordon, legalábbis a BL-diadal biztosan nem jön össze, már csak a spanyol bajnokság megnyerésében bízhat.

Rooney megszerzését már hónapok óta tervezi Perez elnök és kompániája, amelyet a Lyon elleni kudarc is elszántabbá tehet. A madridi elnök úgy érezheti, a Manchesterben roppant népszerű Wazza biztosan Bajnokok Ligája-sikerhez juttathatja együttesét, így most újabb támadást tervez az amúgy anyagi problémákkal küszködő Vörös Örödögök ellen. Nemrég felmerült, hogy Gonzalo Higuaín lehet a cserealap, igaz a két futballista messze nincs azonos szinten, legalábbis futballtudásban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Rooney-Higuaín csere a láthatáron?
Ez lenne ám az átigazolási bombahír! A madridi illetőségű Cadena Ser újabb lélegzetelállító pletykával (?) állt elő, a rádió úgy véli, a nyáron Wayne Rooney és Gonzalo Higuaín csapatot cserélhet. Ám még mielőtt valaki agyvérzést...
Tovább a teljes cikkhez »


 

Az is nagy kérdés, hogy a Sport című spanyol napilap által megszellőztetett madridi terv milyen fogadtatásban részesül Manchesterben. Elképzelhető, hogy egy megaajánlat elgondolkodtatja a szigetországi vezetőket, de bizonyosnak tűnik, hogy Sir Alex Ferguson nem szívesen válna meg legféltettebb gyémántjától. Rooney fenomenális szezont fut, szerdán ismét duplázott az AC Milan ellen és már 30 gólnál jár.

Nem meglepő, hogy az elmúlt hetekben az angol sajtó azt írta, hogy a Manchester United mindenképpen szerződést akar hosszabbítani a csatárral, aki hajlik a megegyezésre.

A Real Madrid csatárai pedig elgondolkodhatnak azon, mennyire érezhetik a klubvezetés bizalmát, Higuaín a csapat egyik legjobbja a mostani szezonban, Karim Benzema pedig tavaly nyáron éppen az MU helyett választotta a spanyol fővárost. Raúl Gonzalez klubhősége pedig legendás, de úgy tűnik, a trió tudása nem talált elismerésre Perez úrnál. Úgy tűnik, a madridi klubelnök ismeri a fiatalok körében oly népszerű futballmenedzser-játékot, igaz már abban sem valósítható meg egykönnyen, hogy kénye-kedve szerint bárkit leigazoljon a földi halandó…

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Újra Rooney csinálta ki a Milant!
GÓLVIDEÓK! Három héttel ezelőtt duplázott, szerda este pedig ismét kettőt rámolt be Wayne Rooney a Milan hálójába a Manchester United 4-0-s sikerével zárult Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján. Az Old Traffordon egyetlen...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu