Rooney-Higuaín csere a láthatáron?

Szerző: shLétrehozva: 2010. február 11. 19:49
Ez lenne ám az átigazolási bombahír! A madridi illetőségű Cadena Ser újabb lélegzetelállító pletykával (?) állt elő, a rádió úgy véli, a nyáron Wayne Rooney és Gonzalo Higuaín csapatot cserélhet. Ám még mielőtt valaki agyvérzést kapna, vagy hitetlenkedne, vegye figyelembe, hogy nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél...


A Real Madridnál elégedettek a 22 esztendős Higuaín teljesítményével, a Franciaországban született argentin válogatott csatár ugyanakkor hamarosan Spanyolországból Angliába kerülhet - állítja a Cadena Ser.

Pipita 15 bajnokin lépett pályára a szezonban, s ezeken már 12-szer talált be az ellenfelek kapujába. Igaz, Florentino Pérez mindenre képes, pláne ha olyan klasszisról van szó, mint Wayne Rooney.

A 24 éves angol zseni sem fukarkodik a 2009-2010-es szezonban, ő is ontja a gólokat a pontvadászatban, 25 meccsen 21 gól, nem semmi, az biztos. 

Nos, ők ketten cserélhetnének gazdát, ami minden bizonnyal a következő uborkaszezon legnagyobb durranása lenne. Ugyanakkor el lehet töprengeni azon, vajon melyik klub járna jobban a másik futballistával.

A Cadena Ser a minap arról számolt be, hogy Cesc Fabregas előszerződést kötött a Barcelonával, ám az Arsenal futballistája egyértelműen tagadta a híreszteléseket. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu