Real: licit Rooney-ra, CR9 az MU-ban?

Szerző: shLétrehozva: 2010. március 14. 12:35
Ez lenne az igazi szenzáció az átigazolási piacon: Wayne Rooney a Real Madridhoz kerülne, míg Cristiano Ronaldo visszatérne a Manchester Unitedbe! Mindkét szerződés bombát robbantana, a spanyol és az angol média azonban lát esélyt a két üzletre. Legalábbis erre utal két vasárnapi újsághír, amely a Real Madrid és a Manchester United vezetőit ültetheti ismét asztalhoz.


Rooney esetleges klubváltásáról már csütörtökön is írt a Sporthirado.hu, akkor a spanyol Sport című napilapra hivatkozva. A sportújság állította, a BL-búcsú azonnal gondolkodóba ejtette a Real főnökeit, akik úgy érzik, a Manchester United ásza jelenthetné a még hiányzó elemet a csapatban.

Vasárnap az AS cmű lap folytatta a történetet és már konkrétumot is említett. A sportlap állítja, a madridi vezérkar 70 millió euróról kívánja kezdeni a licitet és rövid időn belül tárgyalni kíván a ManU illetékeseivel.

Persze nagy kérdés, hogy el akarja-e engedni Wazzát az angol klub. A szigetországi sajtó ugyanis kész tényként kezeli, hogy a Vörös Ördögök 2017-ig szeretnék meghosszabbítani a támadó szerződését, amely 2012-ben járna le. Természetesen Rooney sokkal jobb anyagi feltételek közé kerülne Manchesterben, pedig már most sem kell sajnálni...

Wayne Rooney klubváltásához hasonló vagy még nagyobb szenzáció lenne, ha Cristiano Ronaldo egy év után visszatérne Angliába. A Sunday Express állítja, Sir Alex Ferguson vezetőedző továbbra is szoros kapcsolatban áll a portugál fenoménnal, sőt előbb-utóbb konkrét lépéseket tesz visszaszerzésére.

"Tény: Cristiano ismeri a Manchester United értékeit! Jól tudja, hogy itt védettséget élvezet. Naponta járt edzésre és senki sem zavarta a felkészülését - jelentette ki a skót mester. - A Real Madridnál egészen más a helyzet. Cirkusz övezi a csapat mindennapjait. Ezért sem hinném, hogy Cristiano örökre a Realban marad. Újabb kihívások várhatnak még rá, ő pedig keresi a kimagasló célokat. Szeretném azt hinni, hogy egyszer visszatér hozzánk. Ki tudja, mit hoz a jövő?"

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Hiányzik Cristiano Ronaldo az MU-ból?
SZAVAZZ!!! Adja magát a kérdés, vajon mennyire hiányzik a mai Manchester Unitedből a nyáron nagy dirrel-durral a Real Madridhoz igazolt Cristiano Ronaldo? A Vörösök Wayne Rooney vezetésével robognak a bajnokságban, az angol...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ez komoly?! Rooney kellene a Realnak!
Ha viccesen akarjuk megközelíteni a legfrissebb ibériai médiaértesülést, akkor azt írhatjuk, a Real Madrid fiókcsapatának tartja a Manchester Unitedet. A Sport című napilap ugyanis azt írja, hogy az újabb Bajnokok Ligája-fiaskó...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu