Capello vezeti majd a Rooney-féle Realt?

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 16. 14:04
Újabb szenzációs átigazolásra készül a Real Madrid! A Sun információi szerint a királyi gárda megalomán elnöke, Florentino Pérez 150 millió (!) fontos ajánlatot készül tenni Wayne Rooneyért a Manchester Unitednek. De ezzel még nincs vége! Szeretné harmadszorra is visszacsábítani a spanyol fővárosba Fabio Capellót, aki jelenleg az angol válogatottal készül a nyári világbajnokságra.


Ha egyszer valamit a fejébe vesz, akkor nehéz megállítani Florentino Pérezt. A magát mindenhatónak gondoló madridi elöljáró - ahogy mindig - ezen a nyáron is rekordösszegű üzletet akar nyélbe ütni. Márpedig ritkán tudnak nemet mondani a spanyol elnök ajánlataira.

Ezúttal a Manchester Unitedet birtokló Glazer-családon és Sir Alex Fergusonon a sor, hogy megküzdjön a presidentével. A spanyol ugyanis 150 millió fontos ajánlatot készül tenni Wayne Rooneyért. Ebből 90 millió font ütné a klub markát, a többi a klasszis támadó heti szédületes 250 ezres fizetésére menne el. 

Az idén már 34 gólt termelő Rooneynak még további két évig él a szerződése az Old Traffordon, ám Pérez a legkevésbé sem szokott törődni ilyen apróságokkal.

Ahogy Fabio Capello esetében sem érdekli, hogy az olasz szakember 2012-ig kötelezte el magát az angol szövetséghez. A Real feje ugyanis egy csomagban szeretné őt is az Ibériai-félszigetre csábítani. Pontosabban visszacsábítani, hiszen a szigetországiak szövetségi kapitánya már kétszer is irányította a blancókat. 

„Szeretem az új szituációkat. Nem zárok be magam előtt egyetlen ajtót sem" - nyilatkozta a bulvárlapnak Capello. 

Vajon megállítja-e valaki Pérezt?

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu