KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ULI_HOENESS"
Hoeness nélkül is ugyanaz lesz a Bayern? 2014. március 14. 21:36 Már nem Uli Hoenessnek hívják a Bayern München első emberét, az adócsalás miatt elítélt sportvezető nem élt fellebbezési lehetőségével, három és fél évre börtönbe vonul. Távozása mindenképpen korszakváltást jelent a - mostanság magasan szárnyaló - bajoroknál, elvégre a huszonkét bajnoki címből huszonegyet, az öt BL/BEK-serlegből ötöt azóta nyertek, hogy Hoeness a klubnál tevékenykedik futballistaként vagy menedzserként.
 
Bíróság előtt a Bayern München elnöke 2013. november 4. 13:27 Jövő márciusban kezdődik Uli Hoenessnek, a Bayern München labdarúgó egyesület adócsalással vádolt elnökének a bírósági tárgyalása - közölte hétfőn a müncheni tartományi felső bíróság.
 
Képes lehet a triplázásra a Bayern 2012. február 27. 18:14 A Bayern Münchennél minden a legnagyobb rendben, nincsenek belviszályok, az edző és Franck Ribéry nem utálja egymást – a csapat pedig képes lehet triplázni 2012-ben.
 
A Bayern 60 millióból igazolhat - őket! 2011. március 31. 12:31 A Bild Uli Hoeness elnökre hivatkozva azt írja, a Bayern Münchennél nyáron egy 60 millió eurós csomaggal igyekeznek feledtetni a katasztrofálisra sikerült szezont. A lap már azt is tudni véli, kik érkezhetnek!
 
A Bayern elismerte: Neuer a célpont 2011. március 29. 14:05 Nem csinál belőle titkot a Bayern München, hogy az utóbbi időben kivételes teljesítményeivel állandó beszédtémát jelentő Manuel Neuer az egyik nagy célpontja a nyáron. Mindezt annak ellenére árulta el a klubelnök, Uli Hoeness, hogy Thomas Kraft is megállta helyét a tavasszal. Közben az O Jogo arról ír, hogy az együttes egyre közelebb áll a Benfica méregdrága hátvédje, Fabio Coentrao megszerzéséhez.
 
"Mit képzel magáról Ba és Nistelrooy?" 2011. január 24. 08:32 Éles hangnemben ostorozta az egyesületük ellen lázadó Bundesliga-játékosokat Uli Hoeness, a Bayern korábbi klubmenedzsere, jelenlegi elnöke. Nehezményezte, hogy manapság egyre kevésbé tartják tiszteletben a szerződésben foglaltakat. Szerinte tenni kellene valamit ez ellen, akár ki is lehetne közösíteni a renitenseket.
 
Felülről támadják a Bayern edzőjét 2010. november 1. 15:50 Éles hangú kritikát fogalmazott meg a Bayern München elnöke Louis van Gaal vezetőedzővel szemben. Uli Hoeness szerint "nehéz szót érteni a hollanddal, aki nem fogadja el mások véleményét, és gyakran hoz rossz döntéseket a csapat összeállításánál is."
 
Van Gaal hamarosan hosszabbíthat 2010. szeptember 24. 11:24 Hamarosan egy évvel meghosszabbítja az eredetileg jövő júniusban lejáró szerződését Louis van Gaal, s 2012-ig aláírhat a Bayern Münchenhez.
 
"Összeomlott a játékospiac" 2010. augusztus 16. 18:17 A várakozásokkal ellentétben mégis visszatérhet az átigazolási piacra a Bayern München, hogy igazoljon egy balbekket - erről Uli Hoeness elnök beszélt a német sajtó képviselői előtt. Sosát és Braafheidet senkire sem sikerült "rásózniuk".
 
A Bayern nekiment az UEFA-nak 2010. május 7. 15:17 Élesen kritizálta az Európai Labdarúgó Szövetséget (UEFA) Uli Hoeness, a Bayern München elnöke, miután az UEFA szerdán helybenhagyta Franck Ribéry három mérkőzésre szóló eltiltását, így a francia szélső nem játszhat az olasz Internazionale elleni Bajnokok Ligája-döntőben.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu