A Bayern 60 millióból igazolhat - őket!

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 31. 12:31
A Bild Uli Hoeness elnökre hivatkozva azt írja, a Bayern Münchennél nyáron egy 60 millió eurós csomaggal igyekeznek feledtetni a katasztrofálisra sikerült szezont. A lap már azt is tudni véli, kik érkezhetnek!


„Az összeget teljes egészében Jupp Heynckes rendelkezésére bocsátjuk" – mondta a rendkívül stabil anyagi helyzettel, lényegében adósságok nélkül működő klub első embere.

Hogy ki jöhet? Mivel a portugál Benficával egyre biztosabbnak tűnik a megegyezés, így a Fabio Coentraóért várhatóan fizetendő 25 millió eurós tételt bele sem számolták a 60 milliós tételbe.

Rajta kívül az Ajaxtól elcsábítanák Gregory van der Wielt (10*), és hazahoznák a Manchester Citytől a Premier League-be nehezen beilleszkedő Jerome Boatenget (12,5*).

A kapusposztra nem mást, mint a Hoeness által is emlegetett Manuel Neuert (24*) hoznák el, előre pedig a Bild Dimitar Berbatovot (28*) képzeli el (ironikus, hogy álomkezdőjébe már nem rakta be az utóbbi időben a Manchester Unitednél is padozó bolgárt).

A (*) csillaggal jelzett számok a Transfermarkt.de szakportál által becsült piaci értékeket jelzik, ezek alapján a szupernégyes nem 60, hanem 75 millió eurót kóstálna.

Ahhoz persze, hogy ezt a díszes társaságot összetrombitálják Münchenben, először a jelenlegi, amúgy sem gyenge kerettel ki kell harcolni a szereplést a Bajnokok Ligájában.

A Bild 2011/12-es Bayern-álomcsapata:
Neuer - Lahm, J. Boateng, Badstuber, Coentrao - Luiz Gustavo, Schweinsteiger - T. Müller, Robben, Ribéry - Gomez
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu