KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NYIRADONY_KK"
Anyagilag ellehetetlenülő női kézicsapat 2009. április 16. 17:23 Az élvonalbeli női kézilabda-bajnokságban az 5-8. helyért folyó rájátszásra készülő Tajtavill-Nyíradony csapatát utolérte a gazdasági válság. A részletekről a sportági szakoldal, a kezi.hu egy mai napon megtartott sajtótájékoztatóra hivatkozva számolt be.
 
Herr-parádé kellett a kiütéshez 2009. március 18. 20:33 Magabiztosan, 42-22-re nyert a Győri Audi ETO a Nyíradony ellen a női kézilabda-bajnokság 21. fordulójában. A hazaiak legjobbja a két Herr, Orsolya és Anita volt. Előbbi a kapuban, utóbbi a mezőnyben parádézott. A cserepadon ülő Görbicz Anita ezúttal csak egy gólra volt képes.
 
Otthon kapott ki riválisától a Dunaferr 2009. február 13. 20:15 Hazai pályán szenvedett négygólos vereséget a Dunaferr csapata a Tajtavill-Nyíradony együttesétől a női kézilabda NB I 18. fordulójában. A két középcsapat mérkőzésén már az első félidőben egy találattal jobbak voltak a vendégek, és előnyüket a lefújásig megtartották.
 
Nyolc gólos előnyből is vesztett a Vác 2008. november 8. 17:25 A vendég Nyíradony nyolc gólos hátrányból is fordítani tudott Vácon a női kézilabda NB I 11. fordulójában, elsősorban a tizenkét gólig jutó Sopronyi Anettnek köszönhetően, így a nyolcadik helyen zárta az alapszakasz első körét.
 
Fiataljai vezérletével nyert a Csaba 2008. október 29. 19:40 A huszonnégy órán belül második mérkőzését játszó Nyíradony – a Győr elleni bajnoki után – ezúttal a Békéscsabától kapott ki a női kézilabda Magyar Kupában a 16 közé jutásért vívott találkozón. A szünetben már hét góllal vezető viharsarkiak a második félidőben a fiatal irányító, Szögi vezérletével biztosították be továbbjutásukat.
 
Gólgazdag győri főpróba Nyíradonyban 2008. október 28. 19:41 Nem állította nehéz feladat elé a Győrt a Tajtavill-Nyíradony. A vendég zöld-fehérek félgőzzel is nagy különbségű, 14 gólos győzelmet arattak.
 
Elhozta a pontokat a DVSC Nyíradonyból 2008. október 25. 19:57 A végletekig kiélezett csatában dőlt el a két pont sorsa a Nyíradony-Debrecen mérkőzésen, a női kézilabda NB I kilencedik fordulójában. A bajnokságban pontveszteség nélkül vezető, és az elmúlt fordulóban a győrt verő DVSC-Aquaticum csupán egy góllal bizonyult jobbnak a vendéglátónál.
 
Megverte a Békéscsaba a Nyíradonyt 2008. október 22. 19:01 A Sonepar-Békéscsabai Előre NKSE együttese magabiztosan, 31-26-ra verte meg otthon a Tajtavill-Nyíradony KK-t a női kézilabda NB I nyolcadik fordulójában. A hazai együttesben Szekeres tíz gólig jutott, a fiatal cserekapus, Futaki pedig remekül védett. A vendég Nyíradonyban Pádár Margit nyolc gólig jutott.
 
Hengerelt a Békéscsaba a Nyíradony ellen 2008. október 22. 18:30 Mátéfi Eszter a hazaiak edzője nehéz mérkőzésre számított hiszen a góllövő lista második helyezettje Sopronyi Anett és a belső ember Pádár Margit mellett több meghatározó játékosa is jó játékott mutatott a vendégeknél a megelőző mérkőzéseken. A hazaiaknál több sérült is vállalta a játékot - kivéve a kézműtéten átesett Kocsis Ágnest -, így bizakodva tekintett a mérkőzés elé a hazaiak trénere. Összegezve a mérkőzést: a második félidőre feljavuló csabaiak magabiztosan nyerték a Keleti-rangadót.
 
Nyíradonyban javítottak a dunaújvárosiak 2008. október 11. 20:18 A találkozó nagy részében vezető Dunaferr szűkös, de megérdemelt győzelmet aratott Nyíradonyban a női élvonalbeli kézilabda-bajnokság hetedik fordulójában.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu