Gólgazdag győri főpróba Nyíradonyban

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 28. 19:41
Nem állította nehéz feladat elé a Győrt a Tajtavill-Nyíradony. A vendég zöld-fehérek félgőzzel is nagy különbségű, 14 gólos győzelmet arattak.


KÉZILABDA, NŐI NB I, 10. FORDULÓ:
TAJTAVILL-NYÍRADONY–GYŐRI AUDI ETO KC 25-39 (11-23)
Nyíradony, 1000 néző. Vezette: Hargitai I G:, Markó
NYÍRADONY: Lajtos – Flaska 4, Szamosi A. 3, Such, Pádár M. 2, Kudor 3, Sütő E. Csere: Király (kapus), SOPRONYI 9 (4), Sütő M. 1, Szamosi L., Szűcs N. 2, Varsányi, Zoványi 1 (1). Edző: Köstner Vilmos
GYŐR: PÁLINGER – Mraviková 6, Herr A. 4, Görbicz 4 (2), Spiridon 6, Bradeanu 4 (1), Vérten 1. Csere: Oguntoye (kapus), Kovacsics 5 (4), Hornyák Á., Tomori 3, Mayer 2, Karnik Sz. 3 (2), Deáki 1. Edző: Konkoly Csaba
Az eredmény alakulása: 6. p.: 0-7. 12. p.: 3-13. 24. p.: 8-20. 35. p.: 13-25. 42. p.: 17-26. 50. p.: 22-32.
Kiállítások: 6, illetve 6 perc
Hétméteresek: 7/5, illetve 11/9

 

 

 

A nyíradonyiak néhány nappal ezelőtt csaknem meglepték a jelenlegi listavezető DVSC-Aquaticumot. Csupán egy gól hiányzott nekik a bravúrdöntetlenhez. Nos, az a találkozó valószínűleg nagyon sokat kivett Köstner Vilmos tanítványaiból, ugyanis a győriek ellen az első perctől kezdve alárendelt szerepet játszottak. Úgy tűnt, mintha eleve feladták volna a meccset. Erre utalt az is, hogy a 6. percben már 0-7 volt az állás.

 

A hazaiak ugyan egyszer-kétszer le tudták indítani a vendégeket, de nem sok sikerrel jártak, mert Pálinger Katalin menetrendszerűen kifogta a ziccereket.

 

A látottak inkább egy edzőmérkőzésre hasonlítottak, s habár nem volt magas színvonalú az összecsapás, a két szurkolótábor szinte egy percig sem lankadt. Az ő teljesítményük volt a leginkább dicséretes ezen a napon.

 

A Győr természetesen visszafogottabban játszott, hiszen tartogatta erejét a Szkopje elleni BL találkozóra, míg a nyíradonyiak sem adtak ki magukból mindent, mivel szerdán Magyar Kupa-meccset vívnak Békéscsabán…

 

 

 


EDZŐSZEMMEL:
Köstner Vilmos: - Harminc perc aláírásgyűjtés után kezdtünk el foglalkozni a kézilabdával. Mi és a játékvezetők is túlságosan tiszteltük a Győrt.
Konkoly Csaba: - Remélem, hogy az előttünk álló napokban is hasonlóképpen fogunk fejlődni. Örvendetes, hogy a lelkes és sportszerű közönség előtt biztosan tudtunk nyerni a Debrecent is megszorongató nyíradonyiak ellen.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu