KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "STEVE_BRUCE"
Menesztették a Fekete Macskák edzőjét 2011. november 30. 21:56 A Sunderland szerződést bontott menedzserével, Steve Bruce-szal. A Fekete Macskák mindössze két győzelemnél járnak tizenhárom forduló után, és csupán két pontra állnak a kiesőzónától. A reggeli edzést még a szakember tartotta, a hírt utána közölték vele. Utódja nagy valószínűséggel Mark Hughes lesz, aki korábban a walesi válogatottat, a Blackburnt, a Manchester Cityt és a Fulhamet irányította.
 
Aki Carrollt 4,5 millióért vihette volna 2011. március 16. 14:47 Egy 2008-as karácsonyi történetet elevenített fel Steve Bruce, a Sunderland jelenlegi menedzsere, aki arról beszélt, hogy az idei vételára nyolcadáért leigazolhatta volna a Liverpool méregdrága támadóját, Andy Carrollt.
 
Wenger majd' felrobban a bírók miatt 2011. március 6. 11:00 VIDEÓ, VISSZAPILLANTÓ! A játékvezetőket okolja Arsene Wenger, amiért az Arsenal nem tudta legyőzni a Sunderlandet a Premier League 29. fordulójában szombaton. A francia szakember csapatát dicsérte, elégedett fiai teljesítményével, ám a két téves bírói döntésen nem tud túllépni. Steve Bruce, a vendégek menedzsere pedig örül, hogy az utóbbi hetekben szenvedő együttese végre mutatott valamit. Nézd meg a mérkőzés összefoglalóját!
 
Hosszabbított a Sunderland menedzsere 2011. február 26. 12:19 A Sunderland hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2014-ig meghosszabbította Steve Bruce menedzser szerződését.
 
Ex-edzője lányával randizik Bent 2011. február 6. 12:18 Elment edzésre, majd randizni. Darren Bent előbb mindent megtett Steve Bruce menedzsernek, majd a sunderlandi tréner lányának engedelmeskedett. A csapattól 24 millió fontért januárban elköszönt csatárász már fél éve randizik titokban a tréner lányával, Amyvel.
 
Aranylabdás a Sunderlandben? 2011. január 16. 22:10 A pénz helyett egyre inkább a játékot helyezné az előtérbe a Manchester United aranylabdása, Michael Owen, aki a Sunday Mirror szerint tárgyalásokat folytat a Sunderlanddel.
 
Manchesteri legenda irányítja Fülöpéket 2009. június 3. 17:58 A Manchester United korábbi klasszis középhátvédje, Steve Bruce irányítja a jövőben a Sunderland labdarúgócsapatát. A 48 éves szakember a Wigan kispadját hagyta ott a Fekete Macskák menedzseri székéért. A Fülöp Márton is foglalkoztató klub hároméves szerződést kötött a Ricky Sbragia helyét átvevő trénerrel.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu