Manchesteri legenda irányítja Fülöpéket

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 3. 17:58
A Manchester United korábbi klasszis középhátvédje, Steve Bruce irányítja a jövőben a Sunderland labdarúgócsapatát. A 48 éves szakember a Wigan kispadját hagyta ott a Fekete Macskák menedzseri székéért. A Fülöp Márton is foglalkoztató klub hároméves szerződést kötött a Ricky Sbragia helyét átvevő trénerrel.


Tulajdonképpen már Roy Keane távozása óta keresték a megfelelő utódot a csapat élére a Sunderland vezetői. Ricky Sbragia ugyan jó megoldás volt ideiglenesen, ám kellett egy olyan szakember, akinek valóban neve van a futballszakmában, és akár a sajtó előtti szereplés sem veti vissza. Ismert, hogy Sbragia nem szerette a reflektorfényt.

A célszemély megvolt már korábban is, ám élő szerződése meggátolta az átigazolásban. Nos Niall Quinn, a Sunderland és Dave Whelan, a Wigan Athletic elnöke megegyeztek, így nem volt akadálya, hogy Steve Bruce a Fekete Macskáknál folytassa a pályafutását.

A hároméves szerződést aláíró Bruce 1998-ban mutatkozott be szakvezetőként, pontosabban játékosedzőként a Sheffield Unitednél. Azóta több kisebb klubnál is megfordult már, ám a kiugró sikerek elkerülték. Ellentétben játékospályafutásával. A Manchester Unitedban 309 meccsen szerepelhetett és 36 gólt lőtt az ellenfelek hálójába. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu