Aranylabdás a Sunderlandben?

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 16. 22:10
A pénz helyett egyre inkább a játékot helyezné az előtérbe a Manchester United aranylabdása, Michael Owen, aki a Sunday Mirror szerint tárgyalásokat folytat a Sunderlanddel.


A Mirror értesülései szerint Owen nagyon szeretne rendszeresen játéklehetőséget kapni, Manchesterben azonban erre vajmi kevés az esélye. A Sunderlandnél viszont megkaphatná ezt. A Fekete Macskák ugyanis európai távlatokban gondolkodnak - jelenleg a hatodik helyen állnak a Premier League-ben -, s szeretnék megerősíteni támadósorukat a következő szezonra.

Owen másfél évvel ezelőtt ingyen érkezett a Vörös Ördögökhöz, nyáron viszont lejár a szerződése, így a Sir Alex Fergusonnal remek viszonyt ápoló Steve Bruce abban bízik, olcsóbban is megszerezheti őt.

A lap szerint a tárgyalások előrehaladott állapotban vannak, s Owen, amennyiben aláír, heti 25 ezer fontos fizetésre számíthat. Egy hozzá közel álló forrás a következőképpen fogalmazott: "Ez nem a pénzről szól, hiszen Michaelnek most remek szerződése van. Sokkal jobban érdekli, hogy rendszeresen pályára léphessen."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Még kérdéses az MU-csatár jövője
Michael Owennek fontos szerepet szán a tavasszal Sir Alex Ferguson, ám a Manchester United menedzsere arra nem tud felelni, meghosszabbítják-e a támadó nyáron lejáró szerződését....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ferguson: Nem adjuk Owent kölcsönbe
Friss nyilatkozatában kizárta annak lehetőségét Sir Alex Ferguson menedzser, hogy a januárban megnyíló átigazolási piacon megváljon a Manchester United Michael Owentől....
Tovább a teljes cikkhez »

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu