KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JEVGENYIJ_PLJUSCSENKO"
Pljuscsenko visszalépett, visszavonult 2014. február 13. 22:14 A csütörtöki rövidprogram bemelegítése közben megsérült Jevgenyij Pljuscsenko, az oroszok klasszis műkorcsolyázója, ezért visszalépett a szocsi téli olimpia egyéni versenyétől.
 
Kihagyja az olimpiát a közönségkedvenc 2010. augusztus 24. 11:39 Nem fellebbezett a Nemzetközi Műkorcsolya-szövetség döntése ellen, így minden bizonnyal kihagyja a 2014-es szocsi téli olimpiát a korábbi arany- és ezüstérmes közönségkedvenc, Jevgenyij Pljuscsenko.
 
Eltiltják a népszerű olimpiai bajnokot?! 2010. június 30. 18:20 Veszélybe került Jevgenyij Pljuscsenko szereplése a 2014-es szocsi téli olimpián, miután Nemzetközi Korcsolyázó-szövetség (ISU) első fokon eltiltotta a népszerű oroszt a nemzetközi versenyektől.
 
Nem tudta megvédeni címét Pljuscsenko! 2010. február 19. 08:01 Négyfordulatos ugrása sem volt elég Jevgenyij Pljuscsenko számára a címvédéshez a férfi műkorcsolyázók mezőnyében. Az orosz klasszist több mint egy ponttal előzte meg az amerikai Evan Lysacek, aki győzelmével az első helyre repítette az Egyesült Államokat az éremtáblázaton (hat arany). Harmadikként a japán Takahasi Daiszuke végzett, a Torinóban ezüstöt szerzett Stéphane Lambiel csak negyedik lett.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu