KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DEBRECENI_EGYETEM_KE"
Amerikai sztár Debrecenben 2011. augusztus 19. 21:17 A férfi kosárlabda élvonalban érdekelt Factum Sport Debrecen pénteken hivatalos sajtótájékoztatón mutatta be Justin Ingramet, új amerikai játékosát. Az irányítóval egyéves szerződést kötött a klub, de amint Takács Endre ügyvezető elmondta: reményeik szerint ebből egy hosszabb távú együttműködés is lehet.
 
Kiszállt az élvonalból a Debrecen 2010. február 24. 23:02 Visszalépett a férfi kosárlabda élvonal további küzdelmeitől a Debreceni EKE - olvasható a klub honlapján. Anyagi okokkal magyarázzák a döntést, az NB I/B-ben folytatja a szezonban mindössze egyszer győztes együttes.
 
Kapitánya vezette sikerre a Körmendet 2009. május 6. 22:02 A Hegyvidék és a Kecskemét után a Kaposvárt is legyőzte a tavalyi ezüstérmes Polaroid Lami-Véd Körmend együttese a férfi kosárlabda NB I rájátszásában, a 9-14. helyért folytatott küzdelemben. Fodor Mártonék ezúttal 95-88-ra verték a somogyi alakulatot.
 
Körmend-siker a peches klubok rangadóján 2009. április 28. 21:36 A Hegyvidék után az Univer Kecskemétet is megverte a Polaroid Lami-Véd Körmend férfi kosárcsapata a bajnokság rájátszásában. A 9-16. helyért folytatott csatában a két rettenetesen nehéz helyzetben lévő gárda találkozott egymással. A kecskemétiek és a vasiak is elveszítették főszponzorukat az utóbbi napokban. A játékosokon volt tehát a sor, hogy megmutassák, még mindig a játék a főszereplő. A másik alsóházi mérkőzésen a Nyíregyháza hazai pályán verte meg a debreceni egyetmistákat.
 
Nem sepert jól a fehérváriak új seprűje 2009. április 15. 20:58 Két rossz formában lévő csapat közül a Falco játszott jobban és nyert nagyon fontos mérkőzést a férfi kosárlabda NB I 25. fordulójában. A szombathelyiek 100-93-ra verték a korábbi listavezető, mostanában csak vergődő Albacompot. Utóbbi együttesnél a hét elején új taggal bővült a szakmai stáb a német Peter Stahl személyében. A tabella élén álló Pécs és az immáron második Atomerőmű magabiztosan nyertek, míg a Zalaegerszeg és a Szolnok nagy lépést tett a nyolcba kerülés felé.
 
22 ponttal nyert a Szolnok Debrecenben 2009. február 27. 21:52 A Szolnoki Olaj 22 ponttal verte a Debreceni Egyetem együttesét a férfi kosárlabda NB I 19. fordulójában.
 
Gulyás Róbert és Hanga Ádám napja volt 2009. február 14. 21:23 Hanga Ádám az Albacomp, Gulyás Róbert az Atomerőmű sikeréhez járult hozzá remek játékkal a férfi kosárlabdabajnokság szombati játéknapján. A fehérváriak egy, a 13. fordulóból elmaradt találkozót pótoltak a Debreceni Egyetem ellen és esélyesekhez méltóan magabiztosan verték a hajdúságiakat. A Paks a 17. forduló első mérkőzésén a nemrégiben edzőváltáson átesett Körmend otthonába látogatott és pontokkal hagyta el Vas megyét.
 
Még nem elég jó Stahl körmendi konyhája 2009. január 31. 20:03 Nem sikerült jól Peter Stahl bemutatkozása a Körmend kispadján, csapata ugyanis 23 pontos vereséget szenvedett a Soproni sÖrdögöktől a férfi kosárlabda-bajnokság 16. fordulójában. Az első helyen álló Albacomp ezúttal az idén magára találó Marso-Vagép NYKK-t verte idegenben, míg az Atomerőmű játékosai megszerezték első diadalukat Dzunics Braniszlav vezetésével.
 
Drámai Atomerőmű-vereség Nyíregyházán 2009. január 14. 19:45 A délelőtti ónos eső miatt ugyan két bajnoki is elmaradt a férfi kosárlabda NB I 14. fordulójában, de azért voltak pályák, ahol lejátszották a mérkőzéseket a csapatok és kiszolgálhatták a közönséget. A bajnok Falco magabiztosan nyert idegenben, míg az Atomerőmű az utolsó pillanatokban vesztette el a Nyíregyháza elleni küzdelmes csatát. A tavalyi ezüstérmes Körmend nagy nehézségek árán verte az újonc Enternet-NTE Hegyvidék csapatát.
 
Férfi kosárlabda NB I: hazai pályán nem kegyelmezett a Körmend 2008. december 12. 20:44 Az UNIQA férfi kosárlabda NB I pénteki találkozóján idegenben győzött a Sopron a Debrecen ellen, a Körmend magabiztos sikert aratott.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu