KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ATP_MONTE_CARLO"
Rafa Nadal legyőzhetetlen Monte Carlóban 2012. április 22. 15:19 Sorozatban nyolcadszor maradt veretlen a szezon harmadik ATP 1000-es versenyén, a Monte Carlo Openen Rafael Nadal. A salakkirály spanyolnak talán ez a mostani a legfontosabb diadala, mert a döntőben a világelső Novak Djokovicsot ütötte ki, 1 óra 18 perc alatt 6:3, 6:1-re. Nadal tavaly egyszer sem tudott nyerni a szerb ellen, sőt az idei Australian Open döntő egymásután a hetedik finálé volt, amiben alulmaradt a belgrádival szemben. Ezúttal viszont esélyt sem adott riválisának: 6:3, 4:0-ig fogadóelőnyhöz sem jutott az első kiemelt. Győzelmével Nadal a huszadik ATP 1000-es serlegét gyűjtötte be, amivel ebben a kategóriában rekorder.
 
Búcsúzott Federer, szárnyal Nadal 2011. április 15. 16:20 Elbukta az elődöntőbe jutást a 16-szoros Grand Slam-győztes Roger Federer Monte Carlóban! Az osztrák Jürgen Melzer két szettben ejtette ki a világranglista harmadik helyezettjét a rangos salaktornán (2,227 millió dollár összdíjazás), és a spanyol David Ferrerrel meccselhet a döntőbe jutásért. A Nadal-ciklon a horvát Ivan Ljubiciet is lesöpörte a pályáról.
 
Teniszlecke Nadaltól és Federertől 2011. április 14. 16:12 Egy erős Richard Gasquet-nak sem volt esélye megállítani Rafa Nadalt Monte Carlóban (salak, 2.227 millió dollár), a mallorcai két szettben, 6:2, 6:4-re verte a tizenharmadik kiemelt franciát és megváltotta belépőjét a negyeddöntőbe. Roger Federer sem veszített szettet Marin Cilic ellen.
 
Erődemonstrációt tartott Nadal 2011. április 13. 16:04 Tekintélyt parancsoló győzelemmel kezdte a salakszezont Rafa Nadal a 2,227 millió dollár összdíjazású Monte-Carlói Masters második fordulójában. A finn Jarkko Nieminen volt az áldozata szerda délután (6:2, 6:2). A következő körben a remek formában lévő francia Richard Gasquet vár a címvédőre.
 
Megsérült a legyőzhetetlen Djokovics 2011. április 8. 20:06 Térdsérülésre hivatkozva nem indul a jövő hétfőn kezdődő Monte Carló-i salaktornán (2,227 millió dollár) az idén még veretlen teniszező Novak Djokovics. Ezzel toronymagas favorittá lépett elő a világelső Rafa Nadal, aki sorozatban hetedik győzelmére hajt a hercegségben.
 
Nadal negyedik címvédése Monte Carlóban! 2009. április 19. 17:01 A világelső Rafael Nadal egymás után ötödször hódította el a Monte Carló-i salakpályás Masters trófeáját, három szettben győzte le a harmadik kiemelt Novak Djokovicsot a vasárnapi fináléban. A bombaformában lévő szerb csak részsikerig jutott ellene, erre utoljára 2006 tavaszán volt példa Monacóban. A spanyol sorozatban 27. meccsét nyerte a viadalon.
 
Hiába támadt fel Murray, Nadal győzött 2009. április 18. 18:21 Szenzációs második szett után gyűrte le a világranglista-első Rafael Nadal a skót Andy Murrayt Monte Carlóban, a rangos Masters elődöntőjében szombat este. A salakkirály sorozatban ötödször döntős Monacóban, egymás után 26. győzelménél tart a viadalon, 2006 tavasza óta szettet sem vesztett.
 
Djokovics Monte Carlóban is finalista 2009. április 18. 16:12 Idei harmadik, karrierje tizenharmadik fináléjára készülhet a világranglista-harmadik Novak Djokovics Monte Carlóban, a 2.75 millió dollár összdíjazású salakpályás Mastersen. A szerb klasszis három szettben győzte le Federer végzetét, a svájci Stanislas Wawrinkát, "páholyból figyelheti" tehát Rafa Nadal és Andy Murray ádáz harcát a második elődöntőben.
 
Nadal negyed-, míg Djokovics elődöntős 2009. április 17. 16:21 Rafael Nadal címvédőhöz és világelsőhöz méltó teljesítménnyel rukkolt elő a Monte Carló-i, 2,75 millió dollár összdíjazású salakpályás Masters harmadik fordulójában, alamizsnát, összesen három pontot engedélyezett az ecuadori Nicolas Lapenttinek. Andy Murrayt nagyobb csatára késztette az olasz Fognini, de a brit is vette az újabb akadályt. A harmadik kiemelt szerb Novak Djokovics már egy körrel előrébb jár, a spanyol Fernando Verdasco testén keresztül jutott az elődöntőbe.
 
Nem lesz Federer-Nadal Monte Carlóban 2009. április 16. 18:04 Bombameglepetés Monte Carlóban! A második kiemelt svájci Roger Federert két játszmában kiejtette honfitársa, Stanislas Wawrinka a 2,75 millió dollár összdíjazású Masters harmadik fordulójában, a negyeddöntőbe jutásért. A korábbi világranglistaelső ezúttal rossz napot fogott ki, így három év után nem lehet döntős a rangos monacói tornán, ahol 2006-óta rendre Rafael Nadallal meccselt és kikapott a fináléban. Federert először verte meg Wawrinka.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu