KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "2012_LONDON"
London az utánpótlás sikere is 2012. augusztus 21. 15:23 A londoni olimpián aranyérmes 11 magyar sportoló közül hét részt vett a nemzeti utánpótlás-nevelési programban.
 
Riválisa elvenné Berkitől az aranyát 2012. augusztus 20. 13:17 Nem hagyja nyugodni Louis Smith-t, hogy második helyre szorult Berki Krisztián mögött a londoni olimpián lólengésben: a brit tornász szerint nem jók a szabályok, neki kellett volna győznie.
 
Szexbotrány robbant ki Németországban 2012. augusztus 15. 14:53 Alighogy véget ért az olimpia, máris áll a bál Németországban: egy 40 éves úszóedzőt 18 rendbeli szexuális zaklatással vádolják a hatóságok a Swimming World magazin értesülései szerint.
 
Még nem tette túl magát Londonon 2012. augusztus 15. 13:16 Sikeres volt a szurkolói villamos ötletének megvalósítása, a szerelvény 4000 kilométert tett meg a londoni olimpia alatt, s eközben közel 100 ezren utaztak rajta – jelentette ki Fábián László ötletgazda a szerdai, Deák téri sajtótájékoztatón, amelyen több érmet nyert magyar sportoló is részt vett. Ungvári Miklós elmondta, még mindig nem tette túl magát az elvesztett olimpiai döntőn.
 
Néhány sportág „megmenekült” Londonban 2012. augusztus 14. 14:41 A londoni sikerek felelevenítése mellett már a következő időszak feladatairól beszélt Czene Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) sportpolitikáért felelős államtitkára kedden a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.
 
London 2012: nyolcmillióan a tévé előtt 2012. augusztus 13. 22:13 Csaknem nyolcmillióan követték nyomon a londoni olimpiát a közszolgálati tévéadók valamelyikén; a négy tévécsatornán több mint ötszáz órában sugározták az ötkarikás játékok eseményeit - tájékoztatta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) hétfőn az MTI-t.
 
Gratulációk az olimpiai szerepléshez 2012. augusztus 13. 19:28 A pártok és politikusok mellett civil és szakmai tömörülések, valamint a Brit Nagykövetség is gratulált a magyar olimpiai csapat sikereihez.
 
Hihetetlen magyar feltámadás 2012. augusztus 13. 16:34 Levonták, kialudt, véget ért. Az elhagyhatatlan, általában felülmúlhatatlannak remélt, záróünnepélynek csúfolt esztrádműsorral, ami kicsit vásári volt, vagy inkább nagyon, legfőképpen pedig hosszú. Nem baj, a versenyek többnyire jók voltak, akad köztük lenyűgöző is, nem is egy, és hát olimpián ez az elsődleges szempont.
 
DVD az olimpia megnyitójáról 2012. augusztus 13. 16:04 DVD-n megjelenő játékfilm hosszúságú anyagot vág össze Danny Boyle a londoni olimpia megnyitó ceremóniájáról, amelyet ő rendezett. A DVD a rendezvény körüli néhány még nyitott kérdésre is választ ad. Lehetőséget ad arra is, hogy azokat a kulturális utalásokat, amelyek a tévés élmény során esetleg elvesztek, alaposabban megértsék a nézők - idézte Boyle-t a The Guardian című brit napilap online kiadása. A rendező szavaiból nem derült ki, hogy mikorra várható a DVD megjelenése. Boyle azonban elárulta, hogy a ceremónia kedvéért rövidre vágott klipeket a filmváltozatban bővebb lére tudja ereszteni, és így szerinte az a változat érthetőbb és érdekesebb lesz. Az atléták bevonulását viszont felgyorsítják, hogy ne vegyen el annyi időt az egész műsortól.
 
Ficam és agyrázkódás, de hazajöhet 2012. augusztus 13. 15:28 Kiengedték a kórházból hétfő délben a hegyikerékpáros Parti Andrást, aki vasárnapi versenye során bukott a londoni olimpián.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu