Federer-Nadal álomdöntő Londonban!

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 27. 22:50
A madridi Masters után a londoni ATP-vb-n is Nadal-Federer álomdöntőt rendeznek 2010-ben, miután a második kiemelt svájci klasszis két szettben, 6:1, 6:4-re verte a szerb Novak Djokovicsot a legjobb négy között. Egy óra, 19 perc alatt győzött. Hatodik döntőjére, ötödik sikerére készül Federer a vébén.


Villámrajtot vett Federer az elődöntőben, Djokovics kis túlzással csak statiszta volt az első szettben. 4:1-nél nagyot hibázott a szerb, így végül dupla brékkel a tarsolyában, 6:1-re hozta a szettet riválisa 31 perc alatt.

A folytatásban már sokkal jobban megdolgozott a pénzéért a világranglista másodikja, brékhátrányból (0-3-ról) kellett felállnia, hogy aztán 4:4-nél kihasználja második lehetőségét Djokovics adogatásánál és behúzza a második játszmát is.

A bombaformában, offenzíven játszó svájci meglepően simán vette az utolsó akadályt is a Nadal elleni csata előtt, kíváncsian várhatjuk, vissza tud-e vágni a májusi, madridi vereségért, amelyet salakon szenvedett el.

"Csodálom, hogy fedettpályán még mindig nincs annyi hitele Nadalnak, mint amennyit megérdemelne. Nadal bármilyen borításon kiemelkedőt képes nyújtani. Hihetetlen, ahogy néha el és eltűnik a "radarról" a meccseken. Én nem fogom szem elől téveszteni, nagyon örülök ennek a párharcnak" - nyilatkozta Federer az SF2 svájci televízió mikrofonja előtt követlenül a meccs után.

ATP-VILÁGBAJNOKSÁG, 2. ELŐDÖNTŐ
Federer (svájci)-Djokovics (szerb) 6:1, 6:4

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Sír London! Nadal nyerte a krimit
Hiába nyert három gémmel többet Andy Murray, hiába vezetett 5-3-ra a harmadik szett rövidítésében, végül mégis búslakodott a londoni publikum a férfi teniszezők szezonzáró világbajnokságának első elődöntőjét követően. A...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu