Torres, Ribéry, Agüero a Man. Cityben?

Szerző: shLétrehozva: 2009. december 20. 22:07
Angol lapértesülések szerint Roberto Mancini nagybevásárlásra készül. A Manchester City újdonsült menedzserének karácsonyi kívánságlistáján többek között olyan nevek szerepelnek - tessenek megkapaszkodni -, mint Fernando Torres, Franck Ribéry, Thierry Henry, Kun Agüero, vagy Javier Mascherano. Az Inter egykori vezetőedzője igazi szupercsapatot építhet...


A City el-Manszúr sejk uralkodása alatt a legvnagyobb dobására készül. Persze, a nyáron érkezett például Kolo Touré, Gareth Barry, Emmanuel Adebayor, Carlos Tévez, Joleon Lescott vagy Roque Santa Cruz, de úgy tűnik, ezzel még nem elégszik meg a vezetőség - állítja a Sunday Times.

Anglia Real Madridja nagybevásárlásra készül, pontosabban a kiebrudalt Mark Hughes helyére érkezett Roberto Mancini óhaját teljesítheti. Merthogy az olasz menedzsernek van néhány...

Itt van mindjárt három támadó: Fernando Torres (e pillanatban 80 millió font az ára), a Liverpool Európa-bajnok sztárja, Thierry Henry (10 millió font) világ-, és Európa-bajnok, és az Atlético Madrid-üdvöske Sergio Agüero (40 millió font).

A kiszemeltek között van még Angel Di Maria, a Benfica szélsője, érte 35 millió fontot kellene leperkálnia az égszínkékeknek. Aztán Franck Ribéry is a City látókörébe került, a Bayern München gall kakasáért 65 milliót fizethetne a gyárvárosi együttes.

A liverpooli Javier Mascherano, és a barcelonai Yaya Touré védekező középpályásként, a West Hamet szolgáló Matthew Upson középső védőként, az interes Mario Balotelli pedig ugyancsak csatárként kerülhet elvben a Manchester Cityhez.

Ők jöhetnek, vannak viszont olyanok, akik januárban már mennének is a klubtól. Kolo Touré állítólag „berágott”, mert Hughest elküldték, de Craig Bellamy és még néhányan azért mérgelődnek, mert nem tetszik nekik az egyesület viselkedése. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu