KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LABDARUGAS_FERFI"
60 percig szurkolnak, majd hazamennek... 2011. július 14. 17:05 Az Újpest FC szervezett szurkolói csoportjai 60. perc után beszüntetik a szurkolást a Pápa elleni bajnoki meccsen, szombaton, így tüntetnek a sporthuliganizmussal kapcsolatos, az országgyűlés által hétfőn elfogadott törvény ellen.
 
Loki: középpályás a Ligue 1-ből! 2011. július 9. 14:24 A francia élvonalban edződött középpályással erősödött a Debrecen labdarúgócsapata: Selim Bouadla négyéves szerződést kötött a hajdúsági klubbal.
 
Casillas elégedett a Real szezonjával 2011. június 1. 11:33 Iker Casillas jónak értékeli a Real Madrid szezonját, miután a csapata megnyerte a Spanyol Király Kupát, a La Ligában ezüstérmesként zárt, míg a BL-ben hosszú idő után túljutott a nyolcaddöntőn, egészen az elődöntőig menetelt.
 
Összeáll a Fradi BL-csapata 2011. június 1. 10:04 A BVSC fennállásának 100 évfordulójára ismét összeáll a Ferencváros Bajnokok Ligájában szerepelt labdarúgócsapata, amely jövő hét szombaton „megismétli" az 1996. június 12-én, a Népstadionban rendezett „bajnoki döntőt" a vasutasokkal.
 
Ismét lesújtott a bagolygyilkos! 2011. április 15. 16:42 Videó! Ismét hallatott magáról az a Luis Moreno, aki március elején a kolumbiai Atlético Junior kabalaállatának számító bagoly lerúgásáért kapott kétmérkőzéses eltiltást. A panamai hátvéd ezúttal is rossz fát tett a tűzre, megint durváskodott. A Deportivo Pereira 30 esztendős futballistája a kolumbiai bajnokság hétvégi, 11. fordulójában földön fekvő ellenfelét rúgta bordán, amit a játékvezető azonnali piros lappal jutalmazott, a szövetség pedig utólag hét(!) mérkőzésről eltiltotta.
 
Megtört a Honvéd-átok, dráma Győrben 2011. április 9. 22:03 A Budapest Honvéd október óta először nyert, a Győr az utolsó percekben intézte el a Szolnokot, a Paks pedig nagy lehetőséget szalasztott el a labdarúgó NB I szombati játéknapján.
 
A labdarúgó NB I állása 2010. augusztus 14. 18:30 Új szelek fújdogálnak a magyar fociban, új névvel-támogatóval, felfrissült mezőnnyel indult útjának a 113. labdarúgó NB I. Izgatottan várjuk a folytatást, és azt szeretnénk, ha Te sem maradnál le róla. Itt az éppen aktuális állást találhatod meg. A Pécs és a Diósgyőr feljutott, a Videoton címet védene, a Fradi pedig bizakodik. És Te?
 
Sűrűsödik az élboly a La Ligában 2010. január 3. 21:00 A spanyol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának vasárnap délutánján a „nagyok” árnyékában a Mallorca és a Getafe is győzött, sűrűbbé téve ezzel a közvetlen üldözők táborát. Érdekes, az első félidőkben csupán két találat esett az öt összecsapáson, az is egy meccsen. A folytatásban aztán összekapták magukat a csapatok és azért gólokat is lőttek.
 
Az FA-kupa további menetrendje 2010. január 3. 20:47 Az FA-kupa 3. fordulójában akadtak döntetlenre végződő összecsapások, illetve voltak elhalasztott meccsek is. Nos, ezeket újra-, illetve le kell játszaniuk a csapatoknak - az Angol Labdarúgó-szövetségben a 4. forduló párosításai mellett a pótlásokat is kisorsolták .
 
Az Arsenal kiköhögte a továbbjutást 2010. január 3. 19:03 VIDEÓKKAL: nézd meg a meccs góljait! A labdarúgó FA-kupa 3. fordulójában az Arsenal 2-1-re legyőzte londoni riválisát, a West Ham Unitedet. Az Ágyúsoknak elég volt öt jó perc ahhoz, hogy a találkozó hajrájában felálljanak a padlóról és végül a legjobb 32 közé futballozzák magukat. Az Upton Parkban rendezett összecsapás nagy részében a lelkesen, de fejvesztve támadó hazaiak voltak a jobbak, aztán beállt Abou Diaby és Samir Nasri, amely megváltoztatta a vendégek játékát. Pedig Alessandro Diamanti révén a Kalapácsosok kerültek előnybe, ám jött Aaron Ramsey és Eduardo da Silva, a két játékos pedig befogta a csodában reménykedő ezrek száját.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu