Robbie Keane-t visszavitte a Spurs

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 2. 19:01
Meglehetősen rövidre sikerült Robbie Keane liverpooli karrierje, az ír válogatott labdarúgót ugyanis hétfő délután visszavásárolta korábbi klubja, a Tottenham. A 28 éves futballistát nagy reményekkel igazolta le a bajnoki címért hajtó Liverpool, ám ő nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket.


Keane a nyáron 20,3 millió fontért hagyta ott a Tottenhamet, Dimitar Berbatov és az ő távozását egész ősszel nyögte a londoni csapat, többek között ennek is köszönhető, hogy most a kiesés ellen harcol.

Míg azonban a bolgár Manchesterben villámgyorsan beilleszkedett, Robbie Keane-ről nem mondható el ugyanez Liverpoolban. A támadó ugyan megkapta a bizalmat Rafa Beniteztől, ám nem tudott élni vele, sokáig kellett várni az első góljára.

Hét hónap után véget ért a liverpooli szenvedés, Jermaine Defoe után ugyanis Keane is visszatér a White Hart Lane-re. A klub hivatalos honlapján közleményt adott ki, amelyben tudatja Keane visszatérését, és azt, hogy a Liverpoollal és a játékossal is sikerült megállapodni a feltételekről.

Keane 28 mérkőzésen kapott szerepet Rafa Beniteztől, ezeken hét góllal segítette csapatát. Érdekesség, hogy Defoe és Keane mellett egy harmadik volt Tottenham-játékos is visszatért a klubhoz Pascal Chimbonda személyében.

A BBC értesülései szerint Keane-ért 15 millió fontot szurkolt ki a Spurs.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu