Egy év alatt visszajön Kaká ára

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 9. 00:35, Utolsó módosítás: 2009. június 14. 12:09
Klubot váltott 2007 aranylabdása, az AC Milan brazil világbajnok sztárja, Kaká, aki a következő hat évben a Real Madrid mezében folytatja pályafutását. Ezt először Florentino Pérez elnök közölte öt perccel éjfél után az Onda Cero madridi rádió éjszakai műsorában, pillanatokkal azt követően, hogy Kaká aláírta új kontraktusát Recifében, Brazíliában. Félórára rá mindkét klub megerősítette honlapján az átigazolás hírét. Magyar idő szerint éjjel két órától tartott sajtótájékoztatót az edzőtáborban a klasszis, akit június 30-án mutathatnak be a Bernabéuban. Addig az sem kizárt, hogy Cristiano Ronaldót is Madridba csábítják a második galaktikus éra nyitányán.


Komoly hiányzó a világbajnokságról 2011. augusztus 3. 10:18
Jeremy Wariner, a férfi 400 méter athéni olimpiai bajnoka sérülés miatt nem vesz részt az augusztus 27-én kezdődő tegui atlétikai világbajnokságon....
Kaká a 18-as mezt akarja 2009. június 9. 18:06

Nem az ötöst mezt szeretné Kaká, de még csak nem is a 22-est, amellyel a Milanban sikert sikerre halmozott. A brazil klasszis a 18-asba bújna.

Kaká azért választaná ezt a számot, mert szép emlékeket idéz fel benne. A sztár 2002. december 18-án játszott ugyanis először a Bernabéuban, ahol éppen a 18-asban szerzett gólt a Real történetének százéves évfordulójára szervezett gálameccsen, a világválogatott színeiben.

Semmi akadálya nincs, hogy teljesüljön Kaká vágya, hiszen az idei szezonban az a Julien Faubert birtokolta a mezt, aki visszatér a West Hamhez a kölcsönből.
Kevesebb mint egy év alatt visszajön Kaká ára 2009. június 9. 16:56

Mintegy 100 millió dollárt (75 millió euró) hozhat a konyhára a Real Madridnak, hogy csapatában tudhatja Kakát, a Milan korábbi aranylabdását - állapította meg a Weber Shandwick Sport londoni marketingügynökség kedden nyilvánosságra hozott tanulmányában.

Ez azt jelenti, hogy kevesebb mint egy esztendő alatt megtérül a Real befektetése. A mezeledásokból, jegybevételekből és külföldi fellépésekből származó bevételek rohamos emelkedésére számíthat a királyi gárda:

Ami Kaká kereskedelmi értékét illeti, csak Cristiano Ronaldóéval és David Beckhamével  mérhető össze. Ha kihasználják a játékos imázsában rejlő lehetőségeket, és a Bajnokok Ligájában is jól szerepelnek a királyiak, akkor hatalmas pénzeket kasszíroznak - olvasható a tanulmány értékelésében.

Laporta: Nonszensz, hogy ennyit fizettek Kakáért 2009. június 9. 15:19

"Ennyi pénzt költeni egy játékosra, ez egyszerűen nem sportszerű. Az egyik oldalról óriási lökést adhat a játékospiacnak, amely azonban újra elkezdhet távolodni a realitásoktól" - mondta Laporta New Yorkból az AS című napilapnak.

Arról is kérdezték a sportvezetőt, várható-e Real-Barca verseny Franck Ribéryért, a Bayern világklasszisáért.

"Nincs miért izgulnuk, csak egy kis fazonigazításra van szükségünk, egyébként tökéletes a keretünk" - hangzott a válasz.

 

Boban: Kaká hazudott, a Milan hanyatlik 2009. június 9. 11:47
„Kaká örök szerelemről beszélt, ehhez képest látjuk, mi történik" - kesergett a Milan egykori horvát ásza, Zvonimir Boban a Sky Sport Italiának. - Nem kell szépíteni: hazudott, mert menni akart, ám mindvégig tagadta. Ezzel együtt az is tény, hogy a Milan hanyatlásban van. Korábban nem adta el a meghatározó játékosait, főleg akkor nem, ha azok Kaká szintjét képviselték. Komoly bajok vannak a klubnál."
Kaká: A Milannak is így a legjobb 2009. június 9. 10:04
Kaká ha fájó szívvel is, de elköszönt a Milan drukkereitől, hogy a jövőben a Real Madrid szurkolóit boldogítsa. A brazil középpályás az As spanyol sportlapnak adott interjújában elmondta, döntésében jókora szerepet játszott a pénz, de hatalmas kihívásnak és persze elismerésnek tartja, hogy egy ekkora múltú klubban futballozhat. Florentino Pérez tervei lenyűgözik, amelyek lehetővé tehetik, hogy a Real Madrid megtörje a Barcelona egyeduralmát, és minden létező trófeát begyűjtsön. Mezszámáról később határoz. ...
Kaká Madridban öregedne meg 2009. június 9. 08:34
Nemcsak a válogatottban szereplő egykori Real-játékosokkal, hanem sok más labdarúgóval is beszélgettem a Madridról - nyilatkozta Kaká a Sky Sports Newsnak. - David Beckham azt mondta, fantasztikus klub, nagyszerű dolog és hatalmas élmény ott futballozni. Nagyon magas szinten folytatom a játékot, érdekes kalandba vágtam bele. Remélem, történelmet írok a Real Madriddal, és saját karrierem szempontjából is előrelépésnek bizonyul a klubváltás. Harminchárom éves koromig köt szerződés a klubhoz, de ki tudja: lehet, hogy két évvel hosszabbítok majd, és innen is vonulok vissza."
Minden idők második legdrágább játékosa 2009. június 9. 01:27

A Cadena Ser rádió úgy tudja, a Madrid 64,5 milló eurót fizet a Milannak és 2,7-et a futballista nevelőegyesületének, a Sao Paulónak. Kaká évi kilencmillió eurót keres majd, összesen 54 milliót.

Az átigazolási csúcsot ugyancsak a Real tartja, az előző Pérez-érában 73 millió euróért vásárolták meg a Juventus középpályását, Zinedine Zidane-t.

Gyorshír: Kaká a Real Madrid játékosa! 2009. június 9. 00:14

Florentino Pérez elnök az Onda Cero rádióadó egy éjszakai műsorában árulta el nem sokkal éjfél után, hogy Kaká hétfő késő este aláírta szerződését a Real Madridhoz!

A játékos hat évre, 2015-ig szerződött a fővárosi csapathoz. A vételáráról egyelőre nem érkeztek hírek, de a legutóbbi információk alapján közel hetvenmillió eurós összegről lehet szó, míg a játékos mindent egybevetve 45 millióval gazdagodik.

Kaká-Real: éjjel két órakor lehet hivatalos 2009. június 8. 23:03
A brazil szövetség által kiadott újabb közleményben az áll, hogy magyar idő szerint éjjel két órakor tart sajtótájékoztatót Ricardo Izecsson Santos Leite, azaz Kaká Recifében, az edzőtáborban. A Marca is így tudja, a madridi lap szerint ezekben a percekben írhatja alá szerződését a sztár és már Real-játékosként áll a sajtó elé pár óra múlva. A Marca ötéves kontraktusról, az AS hatévesről értesült.
Pérez: Kaká rövidesen, Ronaldo nemsokára 2009. június 8. 22:14

A Sky Sport Italiának sikerült telefonon elérnie Florentino Pérezt, a Real Madrid újdonsült elnökét a Kaká-ügy végkifejlete előtt. A sportvezető szerint elképzelhető, hogy Kaká már éjjel bejelenti, hogy a Real játékosa lesz, amivel egy új, méltó klubot talál magának.

Pérez Ronaldóról és Ibráról is "vallott", figyelmeztetett, azért nem szabad túlzásokba esni, nem lehet minden világsztár a királyi gárda alkalmazottja. Hozzátette, a portugál szélső valóban érdekli a Realt, de a Manchester United engedélye nélkül nem tárgyalnak vele. Kiemelte, fontosnak tartja, hogy a blancók jó kapcsolatot ápoljanak a Vörös Ördögökkel.

Hivatalos közlemény Kaká elengedéséről 2009. június 8. 18:59
"A brazil válogatott technikai vezetői engedélyt adtak Kakának és a Real Madrid képviselőinek arra, hogy a játékoson rutin orvosi vizsgálatokat végezzenek el egy recifei klinikán.

A dél-amerikai szövetség (CBF) biztosította a feltételeket, Jose Luiz Runco a selecao csapatorvosa is elkísérte a Milan világsztárját" - olvasható a szövetség honlapján, a cbf.com.br-en.
Kaká átment az orvosi vizsgálaton 2009. június 8. 18:17
A Marca információi szerint Kaká minden orvosi teszten jelesre vizsgázott. Recife városában két klinikán végezték el a szükséges vizsgálatokat a Real Madrid illetékeseinek felügyelete alatt. Bővebben alább!
Ha éjfélt üt az óra, Kaká a Realé 2009. június 8. 14:25

Az olasz Sky Sport Italia értesülése szerint Silvio Berlusconi brazil idő szerint este hét óra körül folytatja le várhatóan sorsdöntő telefonbeszélgetését Ricky Kakával, a csapat világklasszisával. Ez azt jelenti, hogy az időeltolódás miatt a futballrajongóknak egészen éjfélig nyomon kell követniük a történéseket, ha nem akarnak lemaradni semmiről! Az egyeztetés után Kaká sajtótájékoztatót tart, a Milan és a Real Madrid pedig hivatalos közleményben számol be a legújabb fejleményekről hivatalos honlapján.

Kaká bemutatása június 30-án lesz 2009. június 8. 14:21
A legfrissebb információk szerint június 30-án, a Konföderációs Kupa után mutathatják be Madridban Kakát. A klasszis Dél-Afrikából utazik Párizs érintésével a spanyol fővárosba, hogy a Real játékosaként tesztelhesse a Bernabéu gyepét.
AS: Kaká túl van az első teszteken 2009. június 8. 08:31

Türelmetlen az ibériai sajtó, az AS című madridi lap a hivatalos honlapján már kész tényként közli: Kaká átment az orvosi teszteken, így semmi akadálya sincs, hogy a hétfői nap folyamán aláírjon a Real Madridhoz. A fővárosi újságíróknak sikerült elérnie dr. Jose Luis Runcót. A selecao csapatorvosa elárulta, valóban tesztelik a játékost a Madridból érkezett dr. Hernandezzel, hétfőn végzik el az utolsó vizsgálatokat. A globoesporte.com még többet tud a részletekről: Kaká már átesett egy terheléses szívvizsgálaton és egy ortopédiai vizsgálaton, s elővigyázatosságból egy brazil klinika teljes szintjét lezárták a futballcsillag miatt.

Amiről kevesebbet hallunk: a galaktikusok jogászai is Brazíliában tartózkodnak, hogy a szükséges papírmunkát elvégezzék, miután tárgyaltak az ásszal és édesapjával.

Mint ismeretes 65 millióért válthat klubot a Milan játékmestere, aki 45 milliós szerződést láthat el szignójával.

A Real orvosai vizsgálják Kakát 2009. június 8. 07:21

A spanyol sajtóorgánum, a Marca szerint Juan Carlos Hernandez, a királyi gárda orvosi stábjának vezetője a brazíliai Recife városában, a válogatott edzőtáborában kezdte meg megfelelő vizsgálatokat a madridiak által szerződtetni kívánt Kakán.

 

Berlusconi nyugalomra int 2009. június 7. 21:46
Szópárbajba keveredett a Milan szurkolóival Silvio Berlusconi, a Milan tulajdonosa, Olaszország miniszterelnöke az Európai parlamenti választások egyik szavazóhelysége előtt, egy milánói középiskolánál. "Holnap este beszélek Kakával, ha rajtam múlna maradna, még semmi sem dőlt el" - mondta a médiaguru.
Már csak órák választják el a Real Madridot attól, hogy megszerezze Kakát, a brazil labdarúgó-válogatott klasszisát, aki hamarosan átesik a kötelező orvosi vizsgálaton Brazíliában....
„Kakának jó helye lesz Madridban” 2009. június 7. 16:03

"Kakà a Real Madridba igazol, ezt úgy gondolom, nem kell ragozni. Hatalmas klub, dicső múlttal, és ezt egyből átérzed, ahogy rálépsz a Bernabéu gyepére" - mondta Fabio Cannavaro az olasz válogatott edzőtáborából.

Az aranylabdás védő a nyártól a Juventuséra cseréli a Real Madrid mezét, elképzelhető, hogy Kaká örökli meg tőle az ötös mezt.

Kaká: Hamarosan mindent elárulok 2009. június 7. 12:59
"Hamarosan nyilatkozom a jövőről, mihelyt eljött az ideje, mindent elárulok" - ennyit üzent Kaká, a Milan világklasszisa a dél-amerikai sajtón keresztül Uruguayból.
Történelmi győzelem, Kaká-góllal 2009. június 7. 00:07

Brazília első alkalommal múlta felül Uruguayt világbajnoki selejtezőn Montevideóban, ezúttal viszont kérdés nem fért hozzá: teljesen megérdemelten tette mindezt. Már az első félidőben látszott, egyben vannak a brazilok, a vezető góljukhoz ugyanakkor hatalmas kapushiba is kellett. Dani Alves lőtt „ezer méterről”, az uru kapust viszont csúnyán megtréfálta az előtte fel-megpattanó labda. Innen már nem volt megállás, Juan fejelt, Luis Fabiano a léc alá bombázott, míg az igencsak sűrű napokat élő Kaká tizenegyesből talált utat a rivális hálójába. Brazília e pillanatban első a csoportban.


VILÁGBAJNOKI SELEJTEZŐK, DÉL-AMERIKAI ZÓNA
Uruguay-Brazília 0-4 (0-2)
Gólszerző: Dani Alves (12.), Juan (36.), Luis Fabiano (52.), Kaká (75. - 11-esből)
Kiállítva: Pereira (86.), ill. Luis Fabiano (65.) 

 

Kakának nem jó az ötös mez 2009. június 6. 19:37

Olasz lapértesülések szerint Kaká az ötöst mezt kapta volna a Real Madridnál, ám a brazil sztár visszautasította ezt a lehetőséget. Szerinte Zinedine Zidane egykori mezét még nem érdemelte ki. Igaz a francia extraklasszis visszavonulása óta Fabio Cannavaro is hordta ezt a számozású trikót.

Kaká inkább a 22-es, a 8-as vagy a 10-es mezt választaná. Az elsőben játszott eddig az AC Milanban, míg a másik kettőt a brazil válogatottban szokta viselni. Bár ehhez lesz egy két szava a Miguel Torres, Fernando Gago, Wesley Sneijder hármasnak...

"Kaká arra született, hogy a Real Madridban játsszon" 2009. június 6. 17:36

Florentino Pérez, a királyi gárda újonnan megválasztott elnöke egy spanyol televíziós show-ban adott interjújában kifejtette, hogy Kaká egyik azoknak a játékosoknak, akik arra születettek, hogy a Real Madridban játsszanak.

A brazil klasszis állítólag már egy a saját nevével ellátott Real Madrid mezt is aláírt egy szurkoló számára hazájában. Pérez szerint ez egy újabb bizonyíték arra, hogy az aranylabdás játékos a spanyol fővárosban folytatja pályafutását. 

"Izgatott vagyok a hétfői sajtótájékoztató előtt" - mondta mosolyogva az elöljáró a tv-ben. 

Fabregas érkezhet Kaká helyére! 2009. június 6. 15:50
A piacon lévő talán egyik legjobb megoldást választhatja a várhatóan távozó Kaká pótlására az AC Milan labdarúgócsapata. A Silvio Berlusconi által elnökölt lombard klub ugyanis az Arsenal Európa-bajnok klasszisát, Cesc Fabregast szemelte ki - legalábbis az olasz La Gazzetta dello Sport nevű lap szerint. A 22 éves ibériai játékost élő szerződés köti ugyan az Ágyúsokhoz, ám a brazilért kapott összegből az itáliai klub valószínűleg tud majd olyan ajánlatot tenni érte, amely visszautasíthatatlan lesz. ...
Berlusconi: Vasárnap lesz a nagy nap 2009. június 5. 18:57

"Vasárnap felmérjük a helyzetet, ami az átigazolási piacot illeti. Akkor dől el Kaká sorsa is, egyelőre senki se vegye biztosra, hogy elhagyja klubunkat" - mondta el a szurkolóknak a tulajdonos Silvio Berlusconi a Milan Channel, az egylet tévécsatornája mikrofonja előtt.

Hétfő helyett tehát már vasárnap elindulhat a "lavina" a Milannál. Néhány pletykára is reagált a tulajdonos:

"Robinho? Nem! Malouda? Ő sem. Eto'o? Nehéz ügy."

Pérez: Meglátjuk, eladják-e Ribéryt 2009. június 5. 16:03

"A fellegekben járnék, ha Franck Ribéryt is a klubhoz csábíthatnánk. Felveszem a kapcsolatot a Bayern München elöljáróival. A következő napokban Karl-Heinz Rummenigge elnöknél és Uli Hoeness klubmenedzsernél kopogtatok majd. Kiderítjük, mit akarnak Ribéryvel" - mondta a prezidente a L'Équipe francia sportnapilapnak.

A hírek szerint Zinedine Zidane tanácsára környékezik meg a támadó középpályást, a korábbi világbajnok szerint Ribéry tökéletesen beleillik a Real játékstílusába.

Zidane-t megtisztelné, ha Kaká 5-ösben játszana 2009. június 5. 14:57

Zinedine Zidane, a Real Madrid elnöki tanácsadója megtiszteltetésnek tartaná, ha Kaká az egykoron általa is viselt 5-ös számú mezt viselné a királyi gárdában.

„Boldog lennék, ha Kaká ötösben játszana - kezdte. - Ő egy igazi bajnok, amit a Milanban már bebizonyított. Most viszont eljött az idő, hogy egy másik országban, egy másik bajnokságban szereplő csapatban tegye ezt meg. Ha rajtam is múlik majd, Kaká biztosan az én egykori mezszámommal játszik a Realban.”

Real: a Ronaldo-ügy rejtélyei 2009. június 5. 12:17
Angol források szerint 75 millió font (85 millió euró) lenne az a minimális összeg, amely elég lehet Ronaldo elrablásához Manchesterből. Azt híresztelik, Pérez egy esetleges, a Calderón-érában a szélsővel köttetett előszerződés miatt kényszerhelyzetben van. Ha nem szerzi meg a játékost akkor is fizethet, mint a katonatiszt CR7 képviselőinek. Egyébiránt csak Ronaldo fizetése sok tíz millió eurót, akár ötvenet emésztene fel egy hosszú távú kontraktus esetén.
„Kaká feldobná a spanyol futballt!” 2009. június 5. 02:42

Megszólalt Kaká válogatottbeli csapattársa, a Sevillában futballozó Luis Fabiano is. A brazil csatár örömmel venné, ha honfitársa - még ha ellenfélként is - a La Ligába költözne.

„Amennyiben Kaká a spanyol bajnokságba kerülne, mind neki, mind pedig a hispán labdarúgásnak jót tenne - kezdte Luis Fabiano. - Csodás lenne, ha így alakulna, bár én még nem beszéltem vele erről. Szerintem itt mindenkit lenyűgözne a játéka, még az ellenfeleket is.”

Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu