Fabregas érkezhet Kaká helyére!

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 6. 15:50
A piacon lévő talán egyik legjobb megoldást választhatja a várhatóan távozó Kaká pótlására az AC Milan labdarúgócsapata. A Silvio Berlusconi által elnökölt lombard klub ugyanis az Arsenal Európa-bajnok klasszisát, Cesc Fabregast szemelte ki - legalábbis az olasz La Gazzetta dello Sport nevű lap szerint. A 22 éves ibériai játékost élő szerződés köti ugyan az Ágyúsokhoz, ám a brazilért kapott összegből az itáliai klub valószínűleg tud majd olyan ajánlatot tenni érte, amely visszautasíthatatlan lesz.


Bár percről-percre változik a helyzet a brazil aranylabdás ügyében, ám az egyre biztosabbnak tetszik, hogy távozik Milánóból. Márpedig, ebben az esetben a piros-feketék vezetőségének illik elkezdenie utánajárni, hogy ki pótolhatja majd a dél-amerikai sztárt.

Adriano Galliani vagy az újonnan kinevezett vezetőedző, Leonardo nagy valószínűséggel nem találna olyan játékost a piacon, akinek lejár a szerződése a nyáron és megfelel a Milan szintjéhez. Így az észak-olasz csapat vezetői az extraklasszisok között igyekeznek megtalálni a legmegfelelőbb megoldást.

Igaz, korábban a Manchester Cityt erősítő Robinhót és a Chelsea-ből elvágyódó Florent Maloudát is összeboronálták már a lombardokkal, ám úgy tűnik, az igazság a londoni Emirates Stadion környékén keresendő.

Cesc Fabregas személyében ugyanis az egyik legmegfelelőbb labdarúgót szemelték ki Milánóban Kaká pótlására. Az Európa-bajnok középpályás megszerzése nem lesz gyerekjáték, hiszen élő szerződés köti az Arsenalhoz. Ráadásul Arséne Wenger sem akarja elengedni játékrendszere egyik alappillérét. 

A 22 éves spanyolt két korábbi csapattársa, Mathieu Flamini és Philippe Senderos is csábítja. Ám az semmiképpen sem a két gaz lator mellett szól, hogy egyikük sem kap elég játéklehetőséget a piros-feketéknél... Még akkor sem, ha Fabregas valószínűleg a kezdőcsapat tagja lenne a brazil vezetőedzőnél.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu