Messi a legjobb, Ronaldo a legértékesebb

Szerző: SHLétrehozva: 2013. december 3. 10:43
Lionel Messi, a Barcelona négyszeres aranylabdás világsztárja lett az előző szezon legjobb játékosa, egyben legjobb támadója a spanyol bajnokságban, a rivális Real Madridban játszó Cristiano Ronaldo pedig a legértékesebb futballista lett a La Ligában. Spanyolországban kiosztották a 2012/2013-as idény díjait.


 

A Spanyol Labdarúgó Liga (LFP) év végi gáláján osztják ki az elmúlt szezon legjobbjainak járó díjakat, hétfő este a 2012/2013-as szezon volt soron.

Lionel Messi, a Barcelona támadója két díjat is kapott, ő lett a liga legjobb játékosa, egyben támadója is, míg csapattársa, Andrés Iniesta a legjobb támadó középpályás díját zsebelte be.

A rivális Real Madridból három futballistát jutalmaztak: a portugál Cristiano Ronaldo a legértékesebb játékos, Sergio Ramos a legjobb védő, a nyáron igazolt Asier Illarramendi pedig - még Real Sociedad-játékosként - a legjobb középpályás és a legjobb feltörekvő tehetség lett.

A tavaly idény legjobb kapusának Thibaut Courtois-t választották, az Atlético Madrid fiatal belga hálóőrét, a legjobb edző pedig mestere, Diego Simeone lett.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
"Messi és Ronaldo egymást teszik jobbá"
Gerard Piqué, a Barcelona spanyol válogatott védője nem győzte dicsérni Cristiano Ronaldót, a rivális Real Madrid világsztárját. Még manchesteri közös idejükből jól emlékszik, hogy a portugál tökéletes csapattárs, és évek óta...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Messi örül Ronaldónak
Lionel Messi kifejezetten örül annak, hogy nagy riválisa, Cristiano Ronaldo is szerepelhet a világbajnokságon a portugál válogatottal....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Aranylabda: új határidő, CR a befutó?
Bár úgy tudtuk, november 15-én véget ért az Aranylabda-szavazás, de a FIFA most két héttel kitolta a procedúra végső határidejét, ami alaposan megnövelheti Cristiano Ronaldo esélyeit a végső győzelemre....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu