Messi örül Ronaldónak

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 21. 12:10
Lionel Messi kifejezetten örül annak, hogy nagy riválisa, Cristiano Ronaldo is szerepelhet a világbajnokságon a portugál válogatottal.


 

A portugálok csak pótselejtezőn harcolták ki a világbajnoki részvételt, a párharc során Cristiano Ronaldo négyszer is beköszönt a svédeknek. Messi egyáltalán nem bánja, hogy így alakult.

„Nagyon boldog voltam azok miatt a gólok miatt. Jó látni, hogy a legjobb csapatok mérik össze magukat Brazíliában, és Cristiano évek óta rengeteg gólt lő. Fantasztikus színvonalon játszik” – nyilatkozta sajtótájékoztatóján a Barcelona jelenleg sérüléssel küzdő négyszeres aranylabdása.

„Nem tudom, hogy most-e a legjobb Cristiano, de mindig számolni kell vele, a klubjában és a válogatottban is számolatlanul lövi a gólokat. Kiegyensúlyozottan jól teljesít.”

A leginkább persze azt díjazná Messi, ha Argentína nyerné a vb-t.

„Nyilvánvalóan álomszerű lenne nekem, a csapattársaimnak és egész Argentínának, ha megnyernénk a világbajnokságot. Jól csináljuk a dolgunkat, de néhány területen javulnunk kell, igaz, hét hónap alatt ez bőven lehetséges. Nyerhetünk a vb-n, de több nemzet így van ezzel.”

Messi Brazíliát, Németországot és Spanyolországot tartja a legnagyobb riválisnak, a németekre külön is kitért néhány mondat erejéig.

„Németországnak nagyon jó csapata van, tele fiatal játékosokkal, akik nagyon magas szinten futballoznak. Mesut Özilt különösen szeretem – de ez természetesen nem jelenti azt, hogy mindjárt egy csapatban játszanék vele.”

Messi hozzátette, egy meglepetéscsapat is befuthat Brazíliában, példaként a Cristiano Ronaldóval felálló Portugáliát hozta fel.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu