Aranylabda: új határidő, CR a befutó?

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 20. 00:02
Bár úgy tudtuk, november 15-én véget ért az Aranylabda-szavazás, de a FIFA most két héttel kitolta a procedúra végső határidejét, ami alaposan megnövelheti Cristiano Ronaldo esélyeit a végső győzelemre.


A nemzetközi szövetség kedd este, a vb-pótselejtezők alatt tájékoztatta erről a voksolásra jogosult szövetségi kapitányokat, csapatkapitányokat és újságírókat.

Aki lecsúszott, még szavazhat, és bárki változtathat korábban leadott sorrendjén, amit november 29-ig kell jeleznie a Zürichben székelő szervezet felé.

Ez a döntés helyzetbe hozhatja a Real és a portugál válogatott klasszisát, Cristiano Ronaldót, aki fergeteges teljesítménnyel juttatta ki Portugáliát a 2014-es, brazíliai világbajnokságra kedd este, Stockholmban.

A díj másik nagy favoritjának Franck Ribéryt tartják, aki a franciákkal szintén kiharcolta a kijutást Ukrajnával szemben.

A FIFA-elnök Joseph Blatter - aki korábban nyíltan Lionel Messi mellett foglalt állást - most Twitter-oldalán gratulált Ronaldónak mesterhármasához néhány nappal azután, hogy a spanyol sajtóban elterjedt a hír, miszerint CR nem tervezi az elutazást a januári díjátadó gálára.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu