„Már jobban utálom a Cityt a Poolnál”

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 10. 13:41
Gary Neville híres arról, hogy mindenkinél jobban utálja a Liverpoolt, de mostanában némileg megváltoztak a preferenciái. A Manchester United veteránja úgy nyilatkozott, a városi rivális Cityt most már jobban gyűlöli a Vörösöknél, mert nekik legalább vannak sikereik, hagyományaik és történelmük.



Gary Neville finoman szólva sem az MU legerősebb láncszeme az utóbbi években, a drukkerek mégis imádják őt, hiszen saját bevallása szerint nála jobban senki sem utálja a Liverpoolt.

„Azt hiszem, az okokat a gyermekkoromban kell keresni, akkor ugyanis amit csak lehetett, megnyertek, a United pedig közel sem volt olyan sikeres. Féltékeny voltak rájuk, az ilyesmit nehezen viseli egy MU-szurkoló. Borzasztó idők voltak” – emlékezett vissza gyermekkori traumájára Neville a Vörös Ördögök televíziójában.

Neville ugyanakkor elmondta, a Liverpool hagyományait és sikereit elismeri, a Manchester Cityről (amelyet nem nevez meg) azonban egészen más véleménye van.

„Van ellenben egy-két csapat, amely az elmúlt években lépett a színre, csupán annak köszönhetően, hogy töménytelen mennyiségű pénzt pumpáltak bele. Nincs történelmük, nincs múltjuk, nincs bennük mit tisztelni.”

Hogy mennyire barátkozott meg GN a Liverpoollal, az jövő vasárnap kiderül, hiszen a két rivális ekkor mérkőzik meg az Old Traffordon.

A csapatkapitány a távlati terveiről elmondta: edzősködésre aligha adja a fejét, ő ugyanis túlzottan nyájas ahhoz, hogy kéttucatnyi játékost összerázzon.

A veterán bekk a másik két manchesteri legendában, Paul Scholesban és Ryan Giggsben azonban látja azokat a képességeket, amelyek jó menedzsert faraghatnak belőlük, és nagyon bízik benne, a kispadon is szép karriert futnak be.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu