Mancini: Te jó ég, bajnokok lehetünk!

Szerző: shLétrehozva: 2009. december 29. 13:04
Az angol Manchester City újdonsült menedzsere, Roberto Mancini rájött, hogy akár a bajnoki címet is megszerezheti együttese a Premier League 2009-2010-es idényében. Erősebb ez a keret, mint gondolta.


Két sima győzelem, nulla kapott gól. Roberto Mancini, a Manchester City olasz menedzsere rádöbbent, mennyire ütőképes csapata a Premiershipben. Bemutatásakor még arról beszélt Mancio, az első négy hely valamelyikén kell lennie a végelszámolásnál a világoskékeknek. Most már tisztabban lát, és rájött, akár a bajnoki címet is elhódíthatják Angliában, hiszen a Mark Hughestól örökölt keret erősebb, mint gondolta volna.

"Tizenkilenc meccs van hátra, tehát minden elképzelhető. Erős ez a csapat, ha odafigyelünk, akár a bajnoki cím is meglehet."

Carlos Tévez duplájával és Javier Garrido szabadrúgásgóljával aratott győzelmével tartja az ötpontos távolságot a városi rivális, második helyezett Uniteddel szemben a City. Mancinit az is megnyugtathatja, hogy a következő hat mérkőzésüket alsóházi csapatokkal játsszák.

"Most nem a helyezésekkel foglalkozunk. Tartósan jók kell játszanunk és nyerő formába lendülnünk. Két hónap múlva kérdezzenek újra a bajnoki esélyekről. Meccsről meccsre egyre jobban kell érezniük a fiúknak azt a rövidpasszos játékot, amivel a top 4-ben kell végeznünk a Premier League-ben."

Mancini - aki Craig Bellamyt favorizálta hétfőn Robinho helyett - azt is elmondta, hogy a középpályás Stephen Ireland is feliratkozott a maródiak listájára, ahová Roque Santa Cruz, Joleon Lescott, Wayne Bridge, Shaun Wright-Phillips és Nedum Onuoha nevét már feljegyezték.

További fejfájást okozhat a mesternek, hogy Kolo Touré és Emmanuel Adebayor is az Afrika Nemzetek Kupájára utazik januárban.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu