Hatalmas csapás a Man. Citynek

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 4. 12:55
Sem Mario Balotelli, sem David Silva nem lép pályára az Arsenal elleni Premier League-rangadón szerda este. A Manchester City sztárjait térdsérülés miatt kénytelen nélkülözni Roberto Mancini – aki a bajnoki aranyra sem lát sok esélyt.


 

A Manchester City csúfos, 3-0-s vereségbe szaladt bele otthon az Arsenal ellen szeptemberben, és a visszavágás erősen kérdésessé vált Roberto Mancini keddi bejelentése nyomán.

„Sem Mario Balotelli, sem David Silva nem játszik szerdán. Mario a Leicester City elleni FA-kupa-meccsen vasárnap visszatérhet, Davidot január közepére várjuk vissza” – nyilatkozta az égszínkékek mestere.

Mancini beszélt a bajnoki versenyfutásról is, és meglehetősen negatívan állt ahhoz a kérdéshez, milyen kilátásai vannak a Citynek.

„Az Arsenal, a Chelsea, a United és a Tottenham jóval tapasztaltabb nálunk, talán ezen négy csapat egyike végez az első helyen.”

Az olasz szakember szerint a Citynél most mindössze az a feladat, hogy mindenki keményen dolgozzon, és mind jobb eredményeket érjen el.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu