Dzeko mentette meg a City becsületét

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 30. 17:01
Noha húsz percig kiesésre állt a Manchester City a harmadosztályú Notts County otthonában, végül elkerülte azt a szégyent, hogy már a 4. fordulóban búcsúzzon az FA-kupától. Az égszínkékeket a sztárigazolás Edin Dzeko húzta ki a pácból.


 


Az FA-kupa arról híres, hogy a kiscsapatok akár a legnagyobbakat is megcsíphetik – vasárnap délután iskolapéldának lehettünk tanúi.

A harmadosztályú Notts County a 80. percben még továbbjutásra állt a világ leggazdagabb csapata, a Manchester City ellen, és bár az újrajátszáson vélhetően beigazolódik a papírforma, a nottinghami kiscsapat érdemeit ez mit sem kisebbíti.

Az eastlandsieket Edin Dzeko mentette meg a teljes megsemmisüléstől: a bosnyák csatár Micah Richards centerezése után öt méterről talált a kapuba, és szerezte meg első gólját új klubjában.

A manchesterieket az sem menti fel, hogy több sztár, például a csapatkapitány Carlos Tévez nem lépett pályára (a karszalagot Gareth Barry kapta meg) – ennek a keretnek el kell bírnia néhány hiányzót.

A City menedzserének lenni sem fenékig tejfel. Erről most nagyon sokat tudna mesélni Roberto Mancini.

FA-KUPA, 4. FORDULÓ:
Notts County-Manchester City 1-1 (Bishop 59., ill. Dzeko 80.)

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Megúszta a lebőgést az Arsenal
Az Arsenal is továbbjutott a negyedik fordulóból az FA-kupában, de ellenfele legalább, ha nem nagyobb dicséretet érdemel. A harmadik vonalban szereplő Huddersfield Town ugyanis rendkívül bátor támadójátékkal nehezítette meg a...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu