City-megaajánlat Alvesért és Bale-ért!

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 5. 20:17
A Manchester Citynél továbbra is az a cél, hogy minél erősebb csapat kovácsolódjon a keretből, ehhez azonban további erősítéseket tervez a klub. Itt van mindjárt két szupersztár: Dani Alvest 50, Gareth Bale-t 60 millió fontért szeretné magáénak tudni Manszúr sejk. Angol lapértesülések szerint nem a levegőbe beszélnek a gyárvárosban.


A The Sun úgy tudja, a Barcelona szélső hátvédjéért nem sajnálna 50 millió fontot adni a City, emellé pedig heti 220 ezer fontos álomfizetést biztosítana Dani Alvesnek. Az angolok futballigazgatója, Mike Briggs a hét elején Barcelonába utazott, hogy személyesen is megtegye ajánlatát.

A manchesteriek akár már a mostani, tehát a január elején nyitó téli átigazolási időszakban is leigazolnák őt, de az is előfordulhat, hogy csak nyáron szállnak harcba kegyeiért. A klubnak résen kell lennie, hiszen a 27 éves klasszis után a Chelsea, a Manchester United és az Arsenal is érdeklődik.

Alvest azért környékezték meg az angol megaklubok, mert a védő egyelőre nem tudott megegyezni új szerződéséről a katalánokkal. Hiába nyert 2008-as érkezte óta nyolc trófeát a csapattal, úgy tűnik, ez nem elég. A kontraktus 18 hónap múlva lejár, a feleknek valamit dönteniük kell.

A News of the World szerint a City Gareth Bale-re is rárepül, a walesi villámléptű szélsőért kész 60 millió fontot, plusz játékost adni a Tottenhamnek. A játékos tulajdonképpen ebben a szezonban tört be a köztudatba: góljai, tudása és remek formája a keresett sztárok közé emelte őt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Tévez leordította Mancini fejét – videó
A Manchester Citynél eluralkodott az anarchia, aminek újabb jelei mutatkoztak meg a Bolton elleni bajnokin: a győztes gólt szerző csapatkapitány, Carlos Tévez egyenesen nekiesett lecserélésekor a menedzsernek, Roberto...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu