Az Arsenal vinné a Benfica duóját

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 21. 18:44
Az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger szemet vetett a Benfica két ifjú sztárjára, a támadó középpályás Angel Di Maríára és a védő David Luízra. A két játékos vételára együtt mintegy harminc millió fontot tesz ki.


Di María a 2007-es U20-as világbajnokságon három góllal is felhívta magára a figyelmet, meg is szerezte az aranyérmet az együttessel. A 2008-as olimpiai labdarúgótornán mind az öt mérkőzésen pályára lépett, a döntőben ő szerezte a győztes találatot, így már van olimpiai aranyérme is. Idén nyolc gólnál és tizenhét gólpassznál jár a Benfica mezében. Amúgy a Chelsea, a Manchester United és a Manchester City is áhítozik a technikás futballista kegyeire.

Az Arsenalnál a hírek szerint változtathatnak a játékospolitikán azután, hogy ebben az idényben sem sikerült trófeát nyernie a csapatnak.

Nem csak Di María, hanem csapattársa, a védő David Luiz is az Arsenal látókörében van. Sőt, ő számít Wenger első számú kiszemeltjének, aki párba állhatna Thomas Vermaelennel a belső védelemben. Ha nemet mondana, akkor a Real Madridnál partvonalra került Metzelder lehet a megoldás.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu