A City hármat mért az Arsenalra

Szerző: shLétrehozva: 2009. december 2. 22:51
A bajnokság után a Ligakupában is megverte a Manchester City az Arsenalt, a korábbi néggyel szemben ezúttal három góllal is beérték az Égszínkékek – igaz, ezúttal egyet sem kaptak. Adebayor játszott a teljes harci díszében pompázó Cityben, de gólt nem szerzett a londoni csikócsapat ellen. A Chelsea tizenegyesekkel kapott egy ki parádés mérkőzésen Blackburnben.


 



A két csapat szeptemberi bajnokija jókora visszhangot váltott ki Adebayor sportszerűtlen viselkedése miatt, a togói ennek ellenére ismét helyet kapott a legerősebb összetételükben pályára lépő manchesteriek kezdőcsapatában.

A góllal azonban adós maradt egykori csapata ellen, szemben Tévezzel, Wright-Phillipsszel és a legvégén beköszönő Weiss-szel, akik jóvoltából jókora verést mértek a hazaiak a szebb napokat látott Arsenalra.

A londoniak mentségére legyen szólva, hogy a Ligakupa hagyományainak megfelelően csikócsapattal képviseltették magukat, de az mindenesetre elgondolkodtató, hogy a komoly játékerőt képviselő csapatok ellen sokadszorra szerepeltek le a szezonban. Ráfér a januári erősítés az Ágyúsokra, semmi kétség!

A Chelsea parádés meccset játszott Blackburnben, amelyen csak a tizenegyesek döntöttek - a Rovers javára.

ANGOL LIGAKUPA, NEGYEDDÖNTŐ:
Manchester City-Arsenal 3-0 (Tévez 49., Wright-Phillips 68., Weiss 90.)
Blackburn-Chelsea 3-3 (Kalinic 9., Emerton 64., McCarthy 93., ill. Drogba 48., Kalou 52., P. Ferreira 120.) - tizenegyesekkel: 4-3
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu