A főtitkár a Krivacsevics-ügyről

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 12. 11:46
A nagyon fiatal és nagyon tehetséges válogatott középjátékos, Krivacsevics Tijana pénteken este lezárult ügyében és szlovákiai szerződése kapcsán a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének főtitkára, dr. Sterbenz Tamás is szót kért


„Tény, hogy elhúzódott az ügy, de abból a több, mint százhúsz napból, mióta az egész tart, az MKOSZ mindössze egy hetet foglalkozott vele - mondta a főtitkár. - A huzavona nagy része a Baranya és a Győr-Moson Sopron megyei szövetségek között zajlott, s ebben a folyamatban az országos szövetség nem vehetett részt.”

 

„Ami pedig a jogerős döntést illeti, azt már hetekkel ezelőtt meghoztuk, tehát nem azért, mert a soproniak felvetették, hogy nem játszanak. Egyetlen dolgot tennék még hozzá: Krivacsevicsnek az Eperjesre való távozásával kapcsolatban a szlovák klubnak a center játékengedélyét a Pécstől kell kikérnie, a dokumentum ugyanis egyelőre ott van.”

 

„Az ügy gyors lezárása érdekében továbbra is mindent megteszünk, de a szabályokat senki kedvéért nem rúgjuk fel. A magyar kosárlabdázás érdekében természetesen a legjobb megoldás az lenne, ha a soproni és a pécsi klub egymással megegyezne, és Krivacsevics Tijana pedig ott játszana, ahol szeretne.”

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu