Kifakadtak a Volán-hokisok az öltözőben

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 18. 07:03
Botrány az Alba Volán háza táján! Palkovics Krisztián és Szuper Levente is kifakadt a jégkorong ob I döntőjének keddi, Újpest ellen 3-2-re elveszített harmadik mérkőzése után. Előbbi szerint akadnak olyanok, akik fél lábbal már a tengerentúlon vannak, így motiválhatatlanok, míg a kapus elhibázott lépésnek tartja Ted Sator edző döntősorozat előtti menesztését.


Erre sem volt még példa mostanában Fehérváron: a hazaiak 3-2-es vereségét követően a fehérvári drukkerek vastapssal jutalmazták a Volánnál sokkal lelkesebben játszó vendég Újpestet, míg a lefújást követően az Alba Volán öltözője leginkább egy siralomházra hasonlított.

Az ideiglenes vezetőedző, Énekes Lajos a szobájába zárkózott, s néhány játékosnak tartott „fejmosást”, míg a többiek lehorgasztott fejjel indultak a mérkőzéseket követő kötelező levezető edzésre.

A szüleivel beszélgető Szuper Levente keserűen toppant a levegőtlen helyiségbe, s a „Hogy láttad?” kérdésre kifakadt:

„Nem hiszem, hogy én lennék hivatott elemezni a mostani történteket, de tény, hogy annyi rossz után még egy ilyen húzás, egy ilyen vereség a lehető legrosszabbkor jött. Egyáltalán nem volt szüksége a Volánnak és a magyar jégkorongnak arra, hogy négy napig a lapok címoldalára kerüljünk negatív értelemben, elsősorban azért, mert egy rossz döntéssel beavatkoztak a csapat életébe közvetlenül a bajnoki döntő, s másfél hónappal a svájci világbajnokság előtt.”

 

 

A két gólt szerző Palkovics Krisztián szintén elkeseredett volt:

„Talán jókor jött a pofon, ezek után csütörtökön biztosan nagyon megverjük az Újpestet. Sajnos vannak, akiket nem érdekel ez a döntő, mert fél lábbal már otthon vannak, alig várják, hogy elmenjenek innen, de nekünk igenis fontos. Lajos kiváló edző, de halkszavúsága miatt nem mindenkire tud hatni, csak bennünket irányít, akik komolyan vesszük őt. Szerintem egy ilyen meccs után Pat Cortina még a kukát is szétrúgta volna az öltözőben!”

Egyes információk szerint a szezon végén távozik a Volántól Szuper Levente és Fekete Dániel, s a vezetők talán két légiós megtartásán gondolkodnak. Bár a keddi meccset követően utóbbi is kérdéses…


 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu