Bosszút állhat a Volán Csíkszeredában

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 20. 16:01
A MOL Ligában ugyan nem futott össze egymással az EBEL-kötelezettsége miatt a tavaly életre hívott sorozatot kihagyó magyar kirakatcsapat, az Alba Volán és a két csíkszeredai együttes, a jövő héten egy erdélyi rendezésű nemzetközi tornán mégis összemérheti erejét a három gárda.


A fehérváriak nem jutottak be az EBEL nyolccsapatos rájátszásába, így az ob I elődöntőjének ráhangolódásaképpen, illetve a válogatottak fél szemmel már a vb-re is gondolva mérkőzhetnek meg azzal a két csiki csapattal, amely meghatározó szerepet töltött be a MOL Ligában. A HC magabiztosan nyerte az alapszakaszt, az SC nagy csatában végzett a második helyen.

Az elődöntőben mindketten söpréssel búcsúztatták a négy közé azért bejutó két magyar riválist, a HC az NZ Starst, az SC az Újpestet verte 2-0-s összesítéssel. A döntőben aztán a HC mindhárom mérkőzését megnyerve lett első. Az SC a román bajnoki fináléban állhat nemes bosszút, olvasható a jegkorong.blog.hu szakoldalon, hiszen a középszakasz vége előtt a héten már matematikailag is eldőlt: ismét farkasszemet nézhetnek egymással.

Revánsot vehet a magyar csapatok rengeteg csíki vereségéért az Alba Volán is – a Csíkszeredán lejátszott 24 találkozó közül csak egyet nyert meg magyar csapat a két házigazda ellen, az Újpest büntetőkkel bizonyult jobbnak a HC-nél –, amely a jövő héten háromcsapatos nemzetközi tornára utazik el az erdélyi városba. A fehérváriak komplett első csapatukkal készülnek, a keddi megérkezést követően már meg is nézik a HC-SC rangadót, szerdán és csütörtökön pedig Ted Sator együttesének lesz kötelező jelenése.

A pénteki, plusz edzéssel tarkított nap után az Alba Volán szombaton érkezik haza az erdélyi túráról, amelynek szakmai hozadéka mellett anyagi vonzata is lehet, amennyiben sikerül a két házigazdát maga mögé utasítaniuk: a győztes kasszájába ugyanis ötezer euró vándorol.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu