KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VILLACH_PASUT_EC"
Maratoni csatában maradt alul a Volán 2009. január 25. 20:39 Nagyszerű iramot és küzdelmet hozott az osztrák jégkorongbajnokság 50. fordulójában az Alba Volán és a Villach csatája Székesfehérváron, amelyen a vendégek már az első percben vezetést szereztek Michael Raffl révén, amit a fehérváriak a középső harmadban Fodor góljával egalizáltak. Hat perccel a vége előtt a szerencse a Villach mellé szegődött, s Mondou kipókhálózta a jobb felső sarkot, de négy másodperccel a dudaszó előtt Ocskay egyenlített, jöhetett a hosszabbítás, majd a büntetők, amely után végül a Villach örülhetett.
 
A 21-es szám katasztrófát hoz a Volánra 2008. december 21. 21:02 Zsinórban hatodik vereségét szenvedte el az Alba Volán az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) 35. fordulójában. A fehérváriak ezúttal Villachban játszottak, s kaptak ki 4-2-re egy olyan mérkőzésen, ahol vajmi kevés esélyük volt még a pontszerzésre is. Martz és Ocskay gólja csak arra volt elég, hogy megszorítsák a Pasut gárdáját.
 
Saját magát verte meg az Alba Volán 2008. november 23. 19:27 Három mérkőzésre elegendő helyzetet dolgozott ki az Alba Volán a Villach ellen Székesfehérváron, de ezekből csak Palkovics révén tudtak egyet kihasználni a kék-fehérek, míg a vendégek - akik csak ritkán jutottak el a hazai kapuig - Kaspitz és Raffl góljával elvitték mindkét bajnoki pontot.
 
Átgázolt a Villach az Alba Volánon 2008. október 12. 20:11 Visszavágott a Villach az Alba Volánnak, miután az osztrák jégkorong-bajnokság 10. fordulójában 5-1-re győzött a kék-fehérek ellen. Két hete vasárnap Székesfehérváron még 3-2-re a Volán nyert, ám most fordult a kocka: a két gólt szerző Kaspitz Rolanddal nem tudták tartani a lépést Ted Sator tanítványai.
 
A Volán Villachon is keresztülrobogott 2008. szeptember 28. 19:47 Az Alba Volán és a Villach is kitett magáért a vasárnapi mérkőzésen, ám ez sajnos nem mondható el a játékvezetőkről, akik mindent elkövettek, hogy megakadályozzák a fehérváriakat negyedik győzelmük elérésében. Nem sikerült, a kék-fehérek 3-2-re nyertek egy végletekig kiélezett csatában.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu