KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VANIA KING"
A "Király" sem bírt Czink Melindával 2009. október 14. 08:50 A világranglista 40. helyén álló Czink Melinda magabiztos győzelmet aratott Vania Kinggel (81.) szemben a 220 ezer dollár összdíjazású oszakai tenisztorna második fordulójában. Az immár negyeddöntős magyar játékos 6:4, 6:2-re múlta felül amerikai ellenfelét.
 
Bartoli revánsot vett Szávayért 2009. március 7. 09:40 Ami nem sikerült Szávay Ágnesnek, az sikerült Marion Bartolinak a Monterreyben zajló 220 ezer dollár összdíjazású női tenisztornán. A második helyen kiemelt francia három szettbe győzte le Vania Kinget. Az amerikai versenyző korábban, magyar idő szerint csütörtökön éjjel Szávay Ágnest búcsúztatta.
 
A két mumus okozta Czinkék vesztét 2009. március 6. 07:00 Czink Melinda az egyes után párosban is búcsúzott a Monterreyben zajló, 220 ezer dollár összdíjazású női tenisztornától. A magyar lányt és társát, a dél-afrikai Natalie Grandint a Vania King, Cseng Csie amerikai-kínai kettős verte a negyeddöntőben.
 
Szávay nyerő helyzetből bukott el 2009. március 6. 00:27 Bár a második játszmában úgy tűnt, simán behúzza a meccset, végül alulmaradt Szávay Ágnes a 220 ezer dollár összdíjazású női tenisztorna második fordulójában, Monterreyben. A magyar versenyzőt az amerikai Vania King verte meg három játszmában.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu