KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SZOMBATHELY"
Torna Vk, Szombathely: Csillag Tünde hetedik 2008. október 5. 16:44 Csillag Tünde a hetedik lett talajon a szombathelyi torna Világkupa-versenyen, vasárnap.
 
Kosárlabda, férfi PVSK-kupa: remek szombathelyi és pécsi rajt 2008. október 2. 20:40 Az V. kosárlabda PVSK-kupán az első meccsen, nagy küzdelemben a Szombathely 87-84-re legyőzte a Kaposvárt úgy, hogy az utolsó pillanatig nyílt volt a mérkőzés. A második összecsapáson a Pécs végig irányította a Kecskemét elleni találkozót és 78-66-ra győzött.
 
Torna: Berki Krisztián mégsem tud elindulni a szombathelyi Vk-n 2008. október 1. 08:39 Bár ellenére mindent elkövetett a lólengés-specialista Berki Krisztián, hogy elindulhasson a hétvégi szombathelyi tornász Világkupán, a legfrissebb információk szerint végül mégsem versenyez majd a vasi megyeszékhelyen.
 
Torna, BMSK-Vk: négy magyar női versenyző is esélyes a fináléra 2008. szeptember 26. 15:08 Négy magyar hölgy indul finálés reményekkel a tornászok október harmadikán kezdődő, szombathelyi BMSK-Világkupáján: az olimpikon Böczögő Dorina, Gombás Laura, Csillag Tünde és Csiszár Anna.
 
Berki sérült csuklóval is indul a Vk-n 2008. szeptember 24. 12:38 A háromszoros Európa-bajnok lóspecialista, Berki Krisztián csuklósérülése ellenére gőzerővel készül a Szombathelyen október 3. és 5. között megrendezendő tornász BMSK-Világkupára. Mint ismeretes, Magyarország először rendez tornász VK-t, melyen négy földrészről 25 ország, több mint 120 sportolója lép majd a szerekhez. A világbajnoki ezüstérmes Berkinek várhatóan a horvát Robert Seligman lesz a legnagyobb ellenfele.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu