KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SZINGAPURI_NAGYDIJ"
„Tedd tönkre Hamilton versenyét!” 2011. október 3. 12:43 Furcsa és az eddigi ismeretekkel gyökeresen ellentétes részlet derült ki Felipe Massa és Lewis Hamilton szingapúri csatájáról! A futam alatt és után sokan sajnálták a brazil versenyzőt, most azonban nyilvánosságra került egy olyan hangfelvétel, amely rossz fényt vet a Ferrarira.
 
Massa „kiakadt” Hamiltonra – videó 2011. szeptember 25. 18:07 Nem, nem és nem! Lewis Hamilton nem hajlandó sportszerűen viselkedni, előbb-utóbb komolyabb kárt is okoz valamelyik társában. Ezt Felipe Massa nyilatkozta azután, hogy az F1-es Szingapúri Nagydíj elején defektet kapott, amikor a brit pilóta eltalálta.
 
Csak a szokásos: Vettel a rajtelső 2011. szeptember 24. 17:08 Zsinórban negyedik, idei tizenegyedik rajtelsőségét szerezte Sebastian Vettel a Formula-1-es világbajnokság 14. állomásán. A Szingapúri Nagydíj szombati időmérőjén a címvédő fölényesen győzött, három és fél tizeddel előzte meg csapattársát, Mark Webbert, a harmadik helyen Jenson Button, a negyediken Lewis Hamilton, az ötödiken Fernando Alonso végzett. Ha ez lenne a befutó vasárnap, egyetlen pont kellene a német második vb-címéhez.
 
Webber volt az úr Szingapúrban 2011. szeptember 24. 14:25 Mark Webber győzelmét hozta a Formula-1-es Szingapúri Nagydíj harmadik szabadedzése magyar idő szerint szombat délután. Az ausztrál mögött hatalmas volt a tömörülés, hárman is 288 ezreden belül végeztek. Lewis Hamilton csak ötödikként zárt a Marina-öbölben. Felipe Massának a nyolcadik hellyel kellett beérnie.
 
Nincs már gyorsabb Seba Vettelnél… 2011. szeptember 23. 17:05 Pünkösdi királyságnak bizonyult Lewis Hamilton részsikere. A 62. F1-es világbajnokság Szingapúri Nagydíjának második szabadedzésén már az összetettben hatalmas fölénnyel éllovas Sebastian Vettel diadalmaskodott. Mögötte két tizedes hátránnyal végzett a második helyen Fernando Alonso, míg a McLaren 2008-as világbajnoka a harmadik lett, bő hét tizedes lemaradással.
 
Seba Vettel másodszor is trónra ülhet 2011. szeptember 22. 13:54 Michael Schumacher és Fernando Alonso nyomdokaiba léphet Szingapúrban Sebastian Vettel, ehhez „csak” 125 pontra kell növelnie előnyét vetélytársaival szemben. Legutóbb 2006-ban fordult elő, hogy valaki megvédte volna világbajnoki címét, most pedig a Red Bull német ásza másolhatja le a Ferrari spanyol ászának bravúrját. De azt se feledjük, 2000 és 2004 között Schumi egymás után ötször diadalmaskodott, sőt első és második világbajnoki címét is „sorozatban” nyerte. De az is nyilvánvaló, Vettel mostani ellenfelei szíves-örömest elodáznák az idei szezon lezárását…
 
Alonso nyert, Hamiltont újra felöklelték 2010. szeptember 26. 16:01 VIDEÓ! Sorozatban második futamát nyerte meg Fernando Alonso, aki az Olasz Nagydíj után a Formula-1-es világbajnoki sorozat 15. állomásán, Szingapúrban is győzött. A három biztonsági autós szakasszal tarkított versenyen második helyen Sebastian Vettel zárt, a harmadik Mark Webber lett, aki a 36. körben szerencsésen maradt talpon Lewis Hamiltonnal való ütközése után. A brit sorozatban második versenyén esett ki, Jenson Button negyedik helyen végzett.
 
Alonso: Az esőtől sem félek! 2010. szeptember 25. 20:51 Hiába volt pénteken és szombaton a szabadedzésen a Red Bull német versenyzője, végül mégsem szerezte meg az első rajtkockát a 61. Formula-1-es világbajnokság Szingapúri Nagydíján. Sebastian Vettel ugyanis nem bírt a kvalifikáció mindhárom etapjában remeklő Fernando Alonsóval, aki idei második edzéselsőségét ünnepelhette. Két héttel ezelőtt a spanyol klasszis a pole-ból meg is nyerte az Olasz Nagydíjat a monzai Autodromo Nazionalén.
 
Webber nyerte a "bliccelős" edzést 2010. szeptember 24. 13:32 Érdekes másfél órát hozott a 61. Formula-1-es világbajnokság Szingapúri Nagydíjának első szabadedzése, az igazán izgalmas eseményekre a hajráig kellett várni. Az összetettben éllovas Mark Webber utolsó gyors körével került az élre a hétszeres világbajnok Michael Schumacher, valamint Adrian Sutil elé. A pontverseny legjobbjai szinte végig "pihenték" a tesztelést, csak az utolsó negyedórában próbálgatták autójukat és a beállításokat. Sebastian Vettel a negyedik, Jenson Button a hatodik, Fernando Alonso a tizenegyedik, míg Lewis Hamilton a tizennyolcadik lett.
 
Rászorulókon segít a Williams-csapat 2010. szeptember 24. 10:45 Jótékonysági akciót szervez a Williams F-1-es csapata Szingapúrban. Az éjszakai futamon az istálló mindkét autóján egy olyan pénzügyi alapnak a logója is látható lesz, amely globálisan próbál meg segíteni a legszegényebb családok gyermekein.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu