KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SPORLOVESZET"
Végzetes hibák Belgrádban 2011. augusztus 5. 13:16 Hegyi Norbert utolsó 25 lövéséből kétszer sem találta el a korongot, így valószínűleg lemarad az Európa-bajnokság döntőjéről, és az olimpiai kvótáról is. Pénteken korábban nem jutott be a nyolcas döntőbe Sidi Péter és Hári Péter a belgrádi Európa-bajnokság férfi kisöbű szabadpuska fekvő számában. Sidi 591 körrel az 57., míg Hári 589-cel a 67. helyen végzett. Veres Kata, Joó Éva és Karmacsi Ildikó a női kisöbű sportpuska összetett versenyszámában egyéniben és csapatban is érdekeltek.
 
Visszafogott magyarok Münchenben 2011. június 20. 16:22 A férfi gyorstüzelő pisztolyosok versenyében mindhárom magyar a mezőny második felében zárt hétfőn a müncheni olimpiai kvalifikációs sportlövő Világkupa-versenyen.
 
Sportlövészet: egy évet pihen az olimpiai bajnok Katerina Emmons 2008. szeptember 25. 07:04 Fáradtnak, kimerültnek érzi magát, ezért egy évig nem versenyez Katerina Emmons olimpiai bajnok sportlövő.
  
Teljesült Sidi álma: az olimpiai finálé 2008. augusztus 11. 04:48 Hatvanból öt lövését elhibázva a hatodik helyen jutott a férfi légpuska döntőbe Sidi Péter a pekingi olimpián. A komáromi lövő 595 kört teljesített az első hatvan lövés során, s mindössze három kör a hátránya a döntőbe első helyen bejutó finn Hakkinennel szemben.
  
Újabb kínai arany sportlövészetben 2008. augusztus 10. 07:03 Kína sportlövőnője, Kuo Ven-csün zsebelte be az aranyat a 10 méteres női légpisztoly versenyszámban, miután a hazaiak versenyzője a fináléba olimpiai csúccsal bejutó Natalija Pagyerinát is "túllőtte" 492 körös teljesítményével magyar idő szerint vasárnap hajnalban.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu