KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SIMONA_HALEP"
Mellbevágó hír: jobb volt a kebelcsoda 2011. április 22. 13:52 Arn Gréta számára a negyeddöntőben véget ért a 220 ezer dollár összdíjazású salakpályás WTA-torna a marokkói Fesben, miután sima két szettben, 6:2, 6:1-re kikapott a román Simona Haleptől. A találkozó alig több mint egy óráig tartott.
 
Kebelcsoda vár a magyar lányra 2011. április 20. 15:55 Már negyeddöntős Arn Gréta a marokkói 220 ezer dollár összdíjazású salakpályás női Grand Prix-n. A negyedik kiemelt magyar lány megállította a selejtezőből érkezett fiatal cseh reménységet: 1 óra 29 perc alatt 6:4, 6:4-re győzött. Az elődöntőbe jutásért a hetedik kiemelt román Simona Halep vár rá.
 
Eltűntek a teniszezőnő óriásmellei 2009. július 10. 11:45 Szomorú híreket közölt az amerikai média a közvéleménnyel. Simona Halep, a románok tizenhét éves büszkesége mellkisebbítő műtéten esett át a napokban. A fiatal teniszezőt rettenetesen zavarták a játékban óriási méretű keblei, és úgy döntött, inkább kés alá fekszik.
 
Túl nagyok a keblei: műtik a teniszezőt 2009. május 25. 19:04 Meglepő döntésre szánta el magát az alig 17 éves román teniszező, Simona Halep, akinek annyira méretesre nőttek keblei, hogy akadályozzák a játékban, így kisebbítő műtétre vállalkozik. A szakértők által kiemelkedő tehetségnek tartott lány azután hozta meg döntését, hogy a napokban a francia nyílt teniszbajnokság főtáblájára jutásért vívott selejtező második körében kiesett.
 
Tinédzser bombázó hódít a teniszpályán 2009. április 28. 15:52 Új, minden szempontból bombázó tehetség kívánja meghódítani a női tenisz világát: a 17 éves Simona Halep nem csak játékával, hanem külsejével is roppant népszerűségre tehet szert a sportág kedvelői körében. Állítjuk, sok srác és férfi gyakorolna együtt a romániai tinivel, aki tavaly januárban vezette a juniorok világranglistáját. Hihetetlen "bőséggel" áldotta meg a sors, egyszerűen elképesztő, milyen látványos a tehetség játéka...
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu