Kebelcsoda vár a magyar lányra

Szerző: shLétrehozva: 2011. április 20. 15:55
Már negyeddöntős Arn Gréta a marokkói 220 ezer dollár összdíjazású salakpályás női Grand Prix-n. A negyedik kiemelt magyar lány megállította a selejtezőből érkezett fiatal cseh reménységet: 1 óra 29 perc alatt 6:4, 6:4-re győzött. Az elődöntőbe jutásért a hetedik kiemelt román Simona Halep vár rá.


WTA GRAND PRIX, NYOLCADDÖNTŐ, FES:
Arn (magyar, 4.)-Pliskova (cseh) 6:4, 6:4

Második mérkőzésén is esélyesként léphetett pályára Arn Gréta a marokkói Fesben. A mindössze 19 esztendős cseh lány a 216. jelenleg a világranglistán és a felnőttek között eddig nem alkotott maradandót. 

Amúgy nem lebecsülendő rivális a 184 centiméter magas szőkeség, tavaly wimbledoni bajnok lett a junior lányok versenyében. Babos Tímea a 2010-es Australian Openen a lányok páros versenyében, a kanadai Dabrowskival az oldalán győzött a Pliskova-ikrek ellen. 

Arn még azt is megengedhette magának, hogy nyolc kettőshibával ajándékozza meg a nála majd' tíz évvel fiatalabb ellenfelét.   

Pliskova egyszer sem tudta elnyerni Arn Gréta adogatójátékát, miközben a magyar kilenc fogadóelőnyből kettőt értékesített.

A pénteki negyeddöntőben az a Simona Halep vár a magyar lányra, aki másfél éve azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy megoperáltatta a melleit - kisebbített...

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Eltűntek a teniszezőnő óriásmellei
Szomorú híreket közölt az amerikai média a közvéleménnyel. Simona Halep, a románok tizenhét éves büszkesége mellkisebbítő műtéten esett át a napokban. A fiatal teniszezőt rettenetesen zavarták a játékban óriási méretű keblei, és...
Tovább a teljes cikkhez »
 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Túl nagyok a keblei: műtik a teniszezőt
Meglepő döntésre szánta el magát az alig 17 éves román teniszező, Simona Halep, akinek annyira méretesre nőttek keblei, hogy akadályozzák a játékban, így kisebbítő műtétre vállalkozik. A szakértők által kiemelkedő tehetségnek...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu