KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ROGER_.FEDERER"
Nadal beszólt Federernek, de már bánja 2012. január 16. 12:43 A vasárnapi sajtótájékoztatójának spanyol nyelvű részében kritizálta Roger Federert Rafael Nadal. Az Australian Open nyitónapján így mindenki azt várta, felveszi-e a kesztyűt a svájci. A hétfői hőségben egyébként az esélyesek sikerrel vették az első akadályt, a hazaiak nagy örömére a fiatal Bernard Tomic 0:2-es játszmaállásról legyőzte a 2009-ben elődöntős Fernando Verdascót.
 
Federer a király, de kérdés, meddig? 2010. április 6. 09:00 Tavaly ilyenkor már komolyan temették Roger Federert. Egyre többen gondolták úgy, hogy egy korszak véget ért a férfi teniszben és a svájci végleg elveszítette a trónját. Kár lenne szépíteni a történetet, el kell ismerni, magam is úgy gondoltam, hogy Rafa Nadal uralkodása nem átmenetinek ígérkezik. Azt el tudtam képzelni, hogy Roger Federer még párszor megrázza magát Wimbledonban, vagy a US Openen, de a 2009-es Ausztrál Open döntője után még az is megfordult a fejemben: Rafa Nadal előbb dönti meg Pete Sampras Grand Slam csúcsát, mint riválisa. Az ma már történelem, hogy mi történt tavaly májustól Federerrel, de azt talán nem mellékes felidézni, mi vezetett a bázeli zseni korai temetéséhez és ennek tükrében miként fest az idei eddigi produkciója.
 
Szupersztárok teniszeznek Haitiért 2010. február 22. 09:44 VIDEÓVAL! Négy fantasztikus sportember, négy követendő példa, négy állócsillag gyűjt majd pénzt egy jótékonysági tenisztornán, hogy a nemrégiben földrengés rázta Haiti fájdalmán enyhítsen. Roger Federer, Rafael Nadal, Pete Sampras és Andre Agassi március közepére tervezi a fellépést Indian Wellsben.
 
Federer hatodszor döntős a US Openen 2009. szeptember 14. 00:37 Videókkal! Szuper mérkőzésen győzött Roger Federer az amerikai nyílt teniszbajnokság második férfi egyes elődöntőjében. A Flushing Meadowsban 2004 óta 41 mérkőzésen veretlen, első kiemelt svájci 2 óra 34 perc alatt 7:6, 7:5 7:5-re nyert Novak Djokovics ellen. A hétfői döntőben az argentin Juan Martin del Potro állíthatja meg a címvédőt. Igaz az eddigi hat találkozón mindig Federer örülhetett a végén.
 
Ugye nem támadják meg újra Federert? 2009. június 22. 08:46 Bízzunk benne, hogy a hétfőn kezdődő wimbledoni nyílt teniszbajnokságon nem fordul elő az, ami nemrégiben a Roland Garroson esett meg a győztes Roger Federerrel. A svájci csillagot a Robin Söderling elleni finálé közben érte váratlan támadás, a hírhedt Jimmy Jump rohant oda hozzá, hogy a fejére húzzon egy sapkát. Federer hidegvérrel, meglepő higgadtsággal kezelte az esetet, de vajon hogyan cselekedtek volna helyében a magyar sportolók? Hatukat kérdezte erről a SportHirado.hu...
 
Megtört az átok: Federer legyőzte Nadalt 2009. május 17. 17:47 Roger Federer nem akármilyen tettet vitt véghez: salakon két szettben győzte le Rafael Nadalt a 3,7 millió euró összdíjazású férfi salakpályás tenisztornán. A svájci klasszis mindkét szettet 6:4-re nyerte meg a szinte hazai pályán versenyző spanyolt. Federernek ezzel második alkalommal sikerült legyőznie a világelsőt ezen a borításon.
 
A döntőben: Nadal-Federer! 2009. május 16. 22:34 Majdnem megtört Rafael Nadal salakkirálysága a Madridban zajló 3,7 millió euró összdíjazású tenisztornán a Novak Djokovics elleni elődöntőben. A szerb klasszisnak három meccslabdája is volt a döntő szett rövidítésében, azonban a spanyol világelső – ahogy ezt tőle megszokhattuk – foggal-körömmel küzdött, amelynek meg is lett az eredménye, bejutott a fináléba. A másik ágon Roger Federer két szettben verte Juan Martin del Potrót.
 
Tenisz: Roger Federer jelentősen lerövidíti a salakszezonját 2008. december 4. 07:21 Jelentősen lerövidíti salakpályás szezonját jövőre Roger Federer, a svájciak világklasszis teniszezője.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu