KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PAUL_LE_GUEN"
Eto'o: Óriási esélyt hagytunk veszni 2010. június 20. 10:47 Hiába játszott jól, mégis búcsúzott a világbajnokságtól a csoportkör második fordulója után kameruni labdarúgó-válogatott, amely szombaton Dániától szenvedett 2-1-es vereséget. Samuel Eto'o az afrikaiak kapitánya csalódottan egy elszalasztott lehetőségről beszélt a találkozót követő sajtótájékoztatón.
 
Vb-2010: Kamerun nem csak Eto'óról szól 2010. május 21. 22:27 Június 11-én két mérkőzéssel rajtol a Dél-Afrikai Köztársaságban a XIX. labdarúgó-világbajnokság. A sportvilág 1930 óta izgulhat a mérkőzések és a csapatok kapcsán, rengeteg legenda született, számos csodálatos történésnek tapsolhattak a szurkolók. A Sporthirado.hu a rajtig bemutatja a tornán induló 32 nemzeti válogatottat. Ezúttal az egyik legkiegyenlítettebb csoportból, az E-jelűből vesszük górcső alá a kameruni válogatottat.
 
Eto'o, Song a kameruni vb-jelöltek élén 2010. május 11. 15:51 Megnevezte előzetes keretét Paul Le Guen, a kameruni labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A 30 név közül természetesen a legnagyobb sztár az Inter csatára, Samuel Eto'o, de természetesen a középpályán feltűnik az Arsenalt erősítő Alex Song, ahogy a veterán Rigobert Song is. Érdekesség, hogy a szerepet kaphat a korábban a Debrecenben megfordult, jelenleg a Brugges-t erősítő Rostand Dorge Kouemaha is a tornán.
 
Makélélé még egy idényt vállal 2009. július 3. 19:39
 
Megnevezték a PSG új vezetőedzőjét 2009. május 29. 17:44 Antoine Kombouaré irányításával kezdi meg a Paris Saint-Germain labdarúgócsapata a felkészülést a következő szezonra - adta ki közleményben a párizsi együttes.
 
Távozik a nyáron a Paris SG edzője 2009. május 5. 13:02 Az AFP hírügynökség értesülései szerint nem hosszabbítja meg nyáron lejáró szerződését Paul Le Guen vezetőedző a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatával. Ezt kora délután a klub is megerősítette.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu