KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NYIRAD_RALI"
Spitzmüller Nyirádon is győzni tudott 2008. október 12. 15:20 Spitzmüller Csaba nyerte a Nyirád-ralit, az országos bajnokság hatodik, utolsó előtti futamát. Legnagyobb riválisa, Turán Frigyes, a sorozat második helyezettje a harmadik helyen végzett, ezzel életben tartotta bajnoki reményeit.
 
Asi a murva prológmenő Nyírádon 2008. október 10. 22:07 Asi volt a leggyorsabb pénteken este a Generali Nyírád Rally prológján, melyet a nyírádi Motorcross Centrumban bonyolítottak le. Az ORB mezőnyének eleje, vagyis a WRC-s autók már szürkületben, sőt inkább sötétedés után gördültek rá a salakra, amely komoly látványosságként vezette föl az előttünk álló kétnapos száguldást.
 
Aschenbrenner György uralta a prológot 2008. október 10. 20:51 A Mitsubishivel versenyző Aschenbrenner György, Pikó Zsuzsa duó fölényesen nyerte a pénteki prológot az országos ralibajnokság hatodik, utolsó előtti futamán, a Nyírád Ralin. Mögötte a második helyet holtversenyben a legutóbbi három viadalon diadalmaskodó Spitzmüller Csaba, Kazár Miklós kettős illetve Vas Zoltán, Géczy Károly páros szerezte meg.
 
Benik: Még nincs vége a bajnokságnak! 2008. október 8. 07:00 Az ózdi futam előtt a szakemberek háromesélyesnek vélték az idei országos ralibajnokság abszolút versengését. A Spitzmüller Csaba, Turán Frigyes, Benik Balázs trióból az utóbbi, címvédő pilóta leszakadt, mivel az észak-borsodi száguldást nem tudta befejezni. Benik Balázs a hetedik gyorsasági szakaszig vezetett, aztán megállt a hajtása, így pont nélkül zárta a nyár utolsó hétvégéjét. A 2008-as sorozat utolsó előtti futama, a hétvégi Nyírád-rali előtt a címvédővel beszélgettünk.
 
Spitzmüllerék folytatnák a jó sorozatot 2008. október 7. 18:40 Jó a hangulat a Hell Racing Teamnél. Érthető, hiszen az Országos Rally Bajnokság abszolút versenyében ha csak egyetlen ponttal is, de a Spitzmüller Csaba, Kazár Miklós egység átvette a vezetést a riválisoktól köszönhetően az elmúlt három forduló sikerének.
 
Feltöltődve az ózdi sikerélménnyel 2008. október 6. 17:46 Két futammal az első osztályú ralibajnokság befejezése előtt egyre nagyobb figyelem összpontosul az összetett állásra. A Herczig Norbert, Csökő Zoltán páros Spitzmüller Csaba és Turán Frigyes mögött a harmadik helyen zárt a legutóbbi III. Hell Energy Drink Ózd Ralin.
 
Nyirád-rali: ki állíthatja meg a menetelő Spitzmüller Csabát? 2008. október 2. 20:19 Jövő pénteken a helyi Motorsport Sportcentrumban a prológgal kezdődik meg a Nyirád-rali, az országos bajnokság hatodik, utolsó előtti futama.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu