KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MLSZ"
Eb 2020: az MLSZ elküldte pályázatát 2014. április 24. 15:49 A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) csütörtökön elküldte az UEFA-nak pályázatát, amelynek célja, hogy Budapest legyen az egyik helyszíne a 2020-as Európa-bajnokságnak.
 
Magyar-román elnöki csúcs Budapesten 2014. április 18. 19:07 Bemutatkozó látogatást tett az MLSZ elnökénél, Csányi Sándornál a Román Labdarúgó Szövetség élére nemrégiben megválasztott 29 éves, politológusi doktorátussal rendelkező Razvan Burleanu vezette küldöttség. Az esemény jelentőségét növeli, hogy Burleanu megválasztása utáni első hivatalos külföldi útja Budapestre vezetett - olvasható az mlsz.hu beszámolójában.
 
MLSZ: van megoldás az Újpest ügyében 2014. március 15. 12:20 A Magyar Labdarúgó Szövetség megerősítette azt az információt, mely az Újpest FC Kft. tulajdonosa, Roderick Duchatelet sajtótájékoztatóján elhangzott: egyeztetés történt a klub képviselői és az MLSZ elnöke között. A konstruktív hangvételű megbeszélésen a felek a megoldás irányába mutató párbeszédet folytattak, az újpestiek vállalták a szövetség által kért garanciák bemutatását. A tárgyaló felek a körvonalazódó megoldás részleteiről később tájékoztatják a közvéleményt.
 
Együtt ünnepeltek labdarúgásunk nagyjai 2013. november 25. 16:49 A Magyar Labdarúgó Szövetség korábbi és jelenlegi futballisták, valamint edzők és sportvezetők részvételével rendezte meg a válogatottak hagyományos év végi összejövetelét, ami egybeesett a Magyar Labdarúgás Napjával, a londoni 6:3 hatvanadik évfordulójával.
 
Büntetés a Halinak és a Fradinak 2013. november 19. 21:22 A Haladás és a Ferencváros pénzbüntetést kapott szurkolóinak viselkedése miatt a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságának keddi ülésén.
 
Polgárőrök futballmeccseken 2013. szeptember 30. 15:08 A Magyar Labdarúgó Szövetség együttműködési megállapodást kötött az Országos Polgárőr Szövetséggel, az alacsonyabb osztályú mérkőzéseken polgárőrök ügyelnek a biztonságra. A megállapodást az MLSZ részéről Vági Márton főtitkár, az OPSZ képviseletében Túrós András, a szervezet elnöke írta alá.
 
Három lépcsős rendszer az NB I-ben! 2013. április 5. 12:14 Az MLSZ a hétvégi bajnoki fordulótól kezdve a labdarúgó NB I mérkőzésein bevezeti az UEFA háromlépcsős (megszakítás, felfüggesztés, beszüntetés) gyakorlatát. A klubok az objektív felelősség elve alapján felelősséggel tartoznak a szurkolóik sportszerű viselkedéséért - olvasható az mlsz.hu-n.
 
Gyűlöletellenes kampányt indít az MLSZ 2013. február 21. 22:12 Szigorodik a gyűlöletkeltő viselkedéssel szembeni fellépés az NB I mérkőzésein, akcióterv készül erre vonatkozóan és változik a fegyelmi szabályzat a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökségének csütörtöki határozata alapján. A szervezet gyűlöletellenes kampány keretében kívánja megszólítani szurkolókat. A cselekvési terv kidolgozására március 31-ig kapott határidőt az illetékes testület.
 
MLSZ: 72 pályát adtak át 2012-ben 2013. február 19. 15:37 Az Országos Pályaépítési Program első évében, tavaly 72 modern, műfüves futballpálya épült fel Magyarországon.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu